{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas teada saada, et mees petab?

1. Mehe sõbrad on sinu juuresolekul eemalolevad. Oled sa märganud, et mehe sõbrad on hakanud sinu juuresolekul imelikult käituma? Nad on eem...

1. Mehe sõbrad on sinu juuresolekul eemalolevad.


Oled sa märganud, et mehe sõbrad on hakanud sinu juuresolekul imelikult käituma? Nad on eemalolevad ja väldivad sind. Meestel on kalduvus rääkida kõigest oma parimatele sõpradele, seepärast on tõenäoline, et su mehe sõbrad on teadlikud tema truudusetusest.

2. Ta pöörab sulle rohkem tähelepanu.

Isegi kui ta on sinu vastu alati olnud armastusväärne pöörab ta nüüd sinu vastu veelgi rohkem tähelepanu. Alguses tundub see sulle armas ja tore, sest sa võtad seda, kui tõendit, et ta sind armastab aga aja möödudes hakkad sa endale küsimusi esitama. Mees teeb sulle kingitusi, toob lilli, teeb komplimente. See on tegelikult ta süütunne, mis teda tagant tõukab ja soov puhast südametunnistust saada.

3. Ta tööpäevad on pikemad.

Kui varem ta pingutas, et õigel ajal koju jõuda ja pani selge piiri era- ja professionaalse elu vahele, siis nüüd juba mõnda aega venivad ta koosolekud õhtuti pikemaks.

4. Ta hoolitseb enda eest.

Ta on alati enda eest hoolitsenud aga nüüd korraga juba mõnda aega on ta hakanud oma väljanägemise kallal rohkem vaeva nägema. Ta vaatab rohkem peeglisse ja vähem sind. Võib-olla on ta hakanud tegelema spordiga, käib spaas, massaazis, juuksuris rohkem, kui tavaliselt.

5. Ta veedab rohkem aega oma telefonis.

Sa näed, et ta suhtleb kellegagi koguaeg. Ta vahetab salasõnu ja sinu pilt tema telefoni ekraanilt on kadunud.

6. Ta eelistab ilma sinuta omavaba aega veeta.

Õhtuti jääb ta kauemaks tööle, nädalavahetustel on tal tegemist, sa oled märganud, et te ei tee ena midagi koos. Tal on alati midagi plaanis koos sõpradega. Ta kasutab kõiki vabandusi, et sinu kõrvalt minema saada.

7. Ta tuju muutub pidevalt.

Ühel päeval armastab ta sind ja leiab, et sa oled kõige parem, teisel hetkel külvab ta su süüdistustega üle. Tõenäoliselt võrdleb ta sind oma peas oma armukesega. Ta kallistab sind aeg-ajalt, sest ta südametunnistus piinab teda aga järgmisel hetkel ütleb ta sulle ükskõik mida, sest ta tahab sinu kõrvalt minema saada.


Kommentaare ei ole