{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas oma kaitseingliga ühendust luua?

K aitseingel, vaimne juht, kõrgem Mina ... kuidas sa teda ka ei kutsu, enamik inimesi soovib luua kontakti selle vaimse saatjaga. Meie igapä...

Kaitseingel, vaimne juht, kõrgem Mina ... kuidas sa teda ka ei kutsu, enamik inimesi soovib luua kontakti selle vaimse saatjaga. Meie igapäevane elu ja see, mis meie ümber maa peal toimub, võib olla vahel päris hirmutav. Sellepärast ühenduse loomine kaitseingliga võib aidata sind nendes tormistes vetes hakkama saada ja näha asju selgemalt.

Sinu kaitseingel soovib, et sa teaksid, et ta on sinu kõrval ja aitab sind niipalju, kui võimalik. Võib-olla oled sa juba katsunud oma kaitseingliga ühendust saada või oled sa lihtsalt huvi tundnud, kuidas seda teha. Kuidas ka ei ole, siin all on kirjas kõik, mida sa tegema pead.

Ole tähelepanelik kõige enda ümber toimuva suhtes.

Kaitseinglid armastavad inimestega suhelda läbi psüühiliste tunnete, seega ei pea sa tegema midagi muud, kui tähele panema oma tundeid. Näiteks, sa võid korraga tunda nagu oleks keegi sinuga samas ruumis, sa võid tunda külmavärinaid või kananahka oma kehal, need võivad olla märgid, et su kaitseingel otsib sinuga ühendust.

Kui su ümber midagi toimub ilma mingi põhjuseta, siis on see märk, et su kaitseingel otsib sinuga kontakti. Kui sa hakkad rohkem tähelepanu pöörama enda ümber toimuvale ja keskendud oma tunnetele, siis on sul rohkem võimalusi oma kaitseingliga ühendust saada.

Mediteeri ja palu oma kaitseinglil endast sulle teatada.

Kaitseingel võib sinuga ühendust võtta mitmel erineval viisil. Mediteerimine on väga hea viis, kuidas kaitseingliga ühendust sada, sest mediteerimise ajal tõusevad su kehas vibratsioonid, tõstes su energiataset kõrgemale. Mediteerimise ajal võid sa lihtsalt küsida oma kaitseinglilt end sulle teatavaks teha. Võib juhtuda, et ta vastab sulle kohe aga võib ka juhtuda, et see võtab aega, see oleneb, kuidas su sõnum temani jõuab.

Kaiteinglid tavaliselt ei otsi meiega ühendust, kui me ise ei hakka just nendega kontakti soovima. Mediteerimise ajal peaks keskenduma ainult sõnumitele, mida me saada soovime ja blokeerima kõik teised mõtted peas.

Hakka tähele panema numbreid enda ümber.

Tundub, et kui sa näed samu numbreid mitmeid kordi järjest, on see märgiks, et su kaitseingel sinuga kontakti otsib ja sulle teada tahab anda, et su soovid täituma hakkavad.

Mida rohkem sa näed samu numbreid, eriti number ühte, seda tugevam ühendus on sul oma kaitseingliga. Seega, ole tähelepanelik , ära kiirusta ja vaata numbreid enda ümber. Samuti, kui sa kuuled sama laulu või muusikapala korduvalt, võib see olla märgiks, et su kaitseinglil on sulle midagi öelda.

Palu oma kaitseinglil end sulle unes näidata.

Kaitseinglid saadavad ka sõnumeid läbi unenägude, sest und nähes oleme me teises reaalsuses ja eemal kõikidest egavatest teguritest. Enne magama minekut, palu lihtsalt oma kaitseinglil end unes sulle näidata ja kirjuta järgmisel hommikul kõik unes nähtu üles.

Palu, et ta sind aitaks.

Doreen Virtue arvates ei sekku inglid enne inimeste ellu, kui inimesed ise neilt seda ei palu.
Niisiis, tuleb meil paluda oma kaitseinglilt abi selleks, et ta meid aitaks.

Ära unusta, su kaitseingel tahab sind aidata, sellepärast ära kõhkle temalt abi palumast.

Kommentaare ei ole