{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised saavad olema sinu pulmad horoskoobi järgi?

K õik tüdrukud unistavad ilusatest pulmadest, kas pole? Vähemalt mõtlevad kõik naised sellele ühel või teisel hetkel. VEEVALAJA, KALAD JA AM...

Kõik tüdrukud unistavad ilusatest pulmadest, kas pole? Vähemalt mõtlevad kõik naised sellele ühel või teisel hetkel.

VEEVALAJA, KALAD JA AMBUR

Sina armastad romantikat; kõike, mis silmale ilus; väljas olemist ja reisimist. Sinu unistuste pulmade juurde käib kindlasti pulmareis. Sa tahad ilusat pikka romantilist pulmakleiti koos looriga loomulikult. Külaliste arv ei ole sinu jaoks tähtis, sa oled valmis oma kallimaga abielluma isegi kuskil kaugel troopilisel maal, peaasi, et kõik oleks nii nagu sa sellest unistad.

JÄÄR JA LÕVI

Jäär ja Lõvi armastavad oma lähedasi ja neil on tavaliselt palju sõpru. Neile meeldib imetletud olla, kallid asjad ja organiseerimine. Neile sobib ainult suur pulm, kus külalisi on vähemalt paarsada. Seega sobib neile traditsiooniline pulm, koos pulmaisa, pulmamängude ja pruudi röövimisega. Isegi, kui sellist pulma on raske organiseerida, saavad Jäär ja Lõvi sellega suurepäraselt hakkama.

VÄHK, KAKSIKUD JA SKOPRION

Kaksikud, Skorpion ja Vähk eelistavad väikest pulma ainult väga lähedaste inimestega. Nad tahavad enda ümber näha ainult neid, kelle seltsis nad end hästi tunnevad ja jagada nendega oma elu suurimat päeva. Nad ei soovi pulmareisi aga armastavad kalleid kingitusi.

KALJUKITS JA SÕNN

Nii Kaljukits, kui Sõnn hoolivad väga traditsioonidest ja kommetest. Neile sobib ainult tradistiooniline pulm ja kui võimalik , siis ka laulatusega kirikus. Loomulikult käib sellise pulma juurde ka limusiin ja pulmaöö kallis hotellis.

KAALUD JA NEITSI

Nende unistuste pulm peetakse tagaaias, koos suurte valgete õhupallidega ja valgete lilledega ehitud pergolaga. Aed peab olema täis lilli ja pulma on kutsutud ainult lähedased sõbrad ja pere.

Kommentaare ei ole