{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis näitavad, et su kaaslane on su vastu huvi kaotanud

S ul on probleeme olnud oma suhtes viimasel ajal aga sa ei usu, et teie vahel midagi tõsist lahti oleks. Ent kui sa pead muretsema stabiilsu...

Sul on probleeme olnud oma suhtes viimasel ajal aga sa ei usu, et teie vahel midagi tõsist lahti oleks. Ent kui sa pead muretsema stabiilsuse ja turvalisuse pärast, siis pead sa silmad avama - normaalses suhtes selliseid probleeme ei ole.

Aga võib-olla ei ole su muretsemisel alust? Sellegi poolest on olemas 1 märki, mis näitavad, et su kaaslane on  sinu vastu huvi kaotanud ja teil oleks vaja omavahel südamest südamesse rääkida.

1. Su kaaslane on viimasel ajal liiga isekas.

Kas te sööte alati seda, mida su kaaslane valib? Kas te vaatate alati tema valitud programmi telekast? Kas ta sinult küsib, mida sina tahaksid? Kui su kaaslane su vastu huvi on kaotanud, siis hakkad sa seda kohe märkama, ta paneb sinu soovid ja tahtmised teisele kohale ja enda omad esikohale.

2. Sa tunned, nagu oleksid sa midagi valesti teinud.

Sa võid end süüdi tunda, kui su kaaslane on sinu vastu huvi kaotanud aga tegelikkuses ei ole sa midagi valesti teinud. On see siis tema vaikimine sinu vastu või altkulmu pilgud, mis panevad sind end süüdi tundma.

Huvi kaotus on otsekui põletikuna haav, mis muutub aja jooksul millegiks hullemaks - põlguseks.Kui me üks inimene ei huvitu enam teise heaolust, võib see muutuda vihaks ning see inimene ei suuda tagasi hoida oma negatiivseid emotsioone teise suhtes.

3. Sa olid harjunud saama osa tema elust.

Kas su kaaslane ei kutsu sind enam kaasa, kui ta sõpradega välja läheb? Ja oma pere vaatama? Ükskõik mida ta ka ilma sinuta nüüd ei tee, on selge, et ta on sinu vastu huvi kaotanud.

4. Tal ei ole enam sinu jaoks aega.

On ta sulle viimasel ajal öelnud, et tal ei ole sinu jaoks aega? See on ilmselgelt tõend, et ta ei leia sinu jaoks aega, sest ta ei taha seda.

5. Ta ei austa sind.

Kas ta räägib sinuga austusetult, alandab sind teiste juuresolekul? Teevad ta sõnad haiget, on ta vihane, kui ta sinuga räägib? See ei ole armastus vaid midagi muud.

6. Te tülitsete palju rohkem, kui varem.

Enne tülitsesite te harva aga nüüd tundub, et tüli tekib mitte millestki. Ja tundub, nagu peale tülitsemise ei oskagi su kaaslane sinuga muust rääkida.

7. Sa oled teda palunud, et ta muudaks oma halba käitumist aga ta ei tee midagi.

Kui see teda ei huvita, miks ta peakski seda tegema?

8. Sa oled kaotanud armastuse.

Mitte oma kaaslase vastu aga su kaaslase käitumine sinu vastu ei ole tõend armastusest. Sa isegi ei mäleta viimast korda, mil ta sind kallistas, su käest kinni hoidis, sind embas.

Ilmselt ei talu su kaaslane sind, kui sina teda vajad.

9. Sa kahtlustad, et ta ei räägi sulle kõigest.

Emotsionaalne petmine, enese teada jääv info, otsene valetamine ja selge petmine on märkideks, et midagi toimub sinu selja taga.

10. Sa ei ole osa tema tuleviku väljavaadetest.

Sa oled teadlik vähemalt ühest tema plaanist, mis tal kavas on aga sind ta kaasa ei taha. Su kaaslane peaks arvestama ka sinu soovide ja vajadustega ja kui ta sind armastab, siis soovima, et sa oleksid osa tema tuleviku projektidest.

Kommentaare ei ole