{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi 2017. aasta horoskoop

Armastus: Lühidalt kokkuvõttes ootab sind ees hea ja positiivne aasta. Aprillist juulini saadab Veenus sinu poole oma head mõju, muutes sind...

Armastus:



Lühidalt kokkuvõttes ootab sind ees hea ja positiivne aasta. Aprillist juulini saadab Veenus sinu poole oma head mõju, muutes sind sensuaalsemaks ja ihaldusväärsemaks, kui iial varem.  Sa januned teiste seltskonna järele. Sa soovid teha uusi tutvusi ja kohata uusi inimesi.

Septembris aga saadab Jupiter su ellu harmooniat ja sa naudid kooselu idülli. Kui sa oled üksi, kohtud sa tõenäoliselt kellegagi, kes on sündinud Kaksikute või Kaalude tähemärgi all.

Tervis:

Üldjoones on sul 2017. aasta jooksul hea tervis, isegi kui välja arvestada mõned kerged viirused, mida Marss sulle saadab veebruaris-märtsis ja novembris-detsembris. Ole rahulik, tee sporti.

Töö:

Professionaalsel pinnal tuleb see aasta kokkuvõttes hea. Sinu pealehakkamised leiavad tasu ja sa saavutad mõningal määral edu. Veenus soosib sind aprillist juulini eriti juhul, kui sa töötad kunstivallas ja loomingulise töö peal.
Ära koorma ennast liialt tööga 8-25. veebruarini, kui Merkuur asub vastasseisu sinu tähemärgiga.

Raha:

Suuri rahaprobleeme sul ette ei tule, rahast sul puudus ei tule sellel aastal. Jupiter asub sinu rahamajas suure osa aastast ja aitab sul edu saavutada viljakastes investeeringutes.
Ole siis lahke ja tee head oma lähedastele.

Kommentaare ei ole