{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Hobune

H obune vajab neid enda ümber, kes teda imetlevad. Tema enesekindlus on tugev ainult siis, kui teda vaadatakse ja armastatakse. Ta tahab pi...

Hobune vajab neid enda ümber, kes teda imetlevad. Tema enesekindlus on tugev ainult siis, kui teda vaadatakse ja armastatakse. Ta tahab pidevalt muutusi enda ümber ja see võib ta elu raskeks muuta. Tal on raske elada korrapäralist ja organiseeritud elu. Ta on püsimatu loomusega ja hingelt vaba. Tema tulisus ja tormakus on tema energiaallikateks. Tema pidev rahulolematus võib ta aga muuta õnnetuks. Ja ometi on Hobusel olemas kõik head omadused, et korda saata ilusaid asju.

Ta on ustav, ta armastab õiglust. Ta on uhke loomusega ja võib oma ümbritsejaid segaduse ajada.

Hobune ei jää iialgi varju, talle meeldib olla nähtaval kohal. Teda motiveerib see, kui teda kiidetakse. Tal on seda lausa eluliselt vaja. Ta on seltskondlik, ta armastab kõnesid pidada, teatrilaval näidelda... Ta tahab olla nähtaval kohal, rambivalguses, kõigi silme all.

Muuseas Hobune oskab enda eest hoolt kanda, ta on alati elegantne ja tal on suur edu vastassoo juures.


Õnnenumbrid: 1, 3, 4, 8, 13, 14, 41, 43

Sobivad märgid: Koer, Tiiger, Kits

Ei sobi: Rott, Ahv, Härg




Armastus


Kui Hobune kord armub, siis on ta metsik. Siis ta tormab ilma mõtlemata. Kõik läheb välgukiirusel. Ta annab kõik oma väljavalitule, mitte miski pole liiga kallis. Selleks, et teise südant võita,  kasutab ta ära kõiki vahendeid : oma romantilist meelt, oma armastust - kõik, mis muudab teda huvitavaks. Temaga koos rutiini juba ei teki. Kõik muutub imeliseks ja ilusaks temaga koos ja tema ümber.

Aga ei tohi unustada, et Hobune tahab tunda end vabana ja on selleks sündinud. Liiga pealetükkiv kaaslane ei ole tehtud tema jaoks. Ta vihkab armukadedust, see lämmatab teda. Ta ei armasta suurt ka abielu, ta väldib lausa end kellegagi sidumast, vähemalt niikaua, kuni ta pole leidnud ideaalset kaaslast, kes oskab mõista tema soovi vabaduse järele. Sest tal on oma arusaam vabadusest, ja truudus ei käi alati tema tugevamate külgede juurde. Tema tulisus ajab teda mitmetesse erinevatesse suhetesse, ta leiab nendest eluks vajalikku energia.




Head küljed


Ta on väga osav äris ja asjaajamistes. Tema oskab kaubelda nii, nagu peab. Tänu oma heale kuuendale meelele, kirjutab ta alla ainult parimatele lepingutele. Ta teab kuidas rikkaks saada, ta paneb oma raha kasvama ja jõuab tihti jõukale järjele. Tal on selleks eelsoodumus. Ta investeerib ainult siis, kui seda on vaja ja tõmbub tagasi niipea, kui ta ohtu tunnetab. Ta ei riski kunagi mõtlematult. Kõik on hästi välja arvutatud.

Oma sihikindlusega saavutab ta edu, ilmaeejuures julgust kaotamata. Ta võib terve firma tuleviku ära päästa ja tõsta selle taas õitsvale järjele. Ta kukub harva läbi oma projektidega, sest ta teab, kui midagi on võimalik saavutada või mitte. Ta ei võta iialgi ebareaalseid väljakutseid vastu.


Puudused


Ta ei ole väga osav armastuses, ta armastab liiga palju oma vabadust selleks ja tal on raskusisellega , et jääda kauaks ühe ja sama inimese kõrvale. Ja sellepärast võib ta end tunda sageli üksi, sest tal on raske leida kedagi, kes teda mõistaks. Kõik peab käima kergelt tema elus. Ta ei taha mingeid mõttetuid peamurdmisi ja armukadedusestseene. Ja ometi tal on vaja tõsiseid suhteid luua, selleks, et edasi liikuda.

Aga kui Hobune kord armub, ei näe ta enam midagi, mis ta ümber toimub ja ta investeerib täielikult sellesse suhtesse, isegi, kui ta peaks kõik muu enda ümber selleks hävitama.Ta kirg lööb ruttu põlema ja jahtub sama kiirelt.


Töö


Ta armastab projekte juhtida. Temast saaks hea firmajuht. Ta on võimeline loomaks uusi plaane, ta julgeb edasi liikuda ja teab kuhu suunas minna. Tavapärased harjumused ja piirangud ei ole tema jaoks tehtud, ta vajab liikumist. Ta ei tohi töö juures igavust tunda. Ta tahab muutusi ja võib vajaduse korral päevapealt töö juurest lahkuda, kui talle ei meeldi.






Kommentaare ei ole