{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Vähi tähemärk

Armastus: 2017. aasta tuleb sinu jaoks tunnete vallas aktiivne ja tormiline. Tähed saadavad sulle palju häid võimalusi, et sa saaksid elada ...

Armastus:


2017. aasta tuleb sinu jaoks tunnete vallas aktiivne ja tormiline. Tähed saadavad sulle palju häid võimalusi, et sa saaksid elada imelisi ja unustamatuid hetki sellega, keda sa armastad.

Aprillist juulini on  mõnedel Vähi tähemärgi all sündinutel salasuhe kellegagi või kannatab nende oma suhe raskuste ja tormide käes. Mõtle hästi järele, enne kui oma kaaslast petma hakkad ja oota kannatlikult, kuni rasked ajad su suhtes mööduvad.

2017. aastal lood sa palju uusi tutvusi, need, kes on üksi - leiavad kindlasti kellegi, kes nende südame kiiremini tuksuma paneb.

Tervis:

Üldiselt oled sa hea tervise juures. 2017. kannatad sa tihti väsimushoogude käes. Septembris võib su maks sulle endast märku anda - hoidu alkoholist ja toitu tervislikult.

Töö:

2017. aastal on sul raske loodetud tulemusi saada, sa tunned, et sinu oskusi ja teadmisi ei väärtustata piisavalt. Aasta alguses ei leia sa loodetud abi teiste poolt ja võid liigselt muretsema hakata - vaata, et sa ei maga maha head võimalust, mis su teele tuleb ja mis võimaldab sul karjääriredelil tõusta.
Suvel olukord pareneb. Sa oled tähelepanelikum ja sinu avar maailmavaade meeldib kõrgemal olijatele.
Kui sa seda soovid, siis enne aasta lõppu võid sa jõudsalt oma ametipostil tõusta.

Raha.

Tänu Jupiterile oled sa selliste üllatuste eest kaitstud, mis eelmisel aastal su rahalise olukorra keeruliseks muutsid. Sa pead ettevaatlik ainult olema, et mitte teha kulutusi ainuüksi selle eesmärgiga, et teistele oma paremust ja üleolevust näidata nagu Saturn sind selleks tõukab.
Paremad kuud investeeringute tegemiseks on suvekuudele järgnevad kuud, siis on Merkuur, Päike ja Veenus sinu rahamajas. Talvel aga ole ettevaatlik oma rahaasjadega, sest Jupiter muudab su liiga muretuks.


Kommentaare ei ole