{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute 2017. aasta horoskoop.

Armastus 2017. aasta algab sinu jaoks väga soodsalt ja aasta jooksul see aina paraneb. Armastuse planeet Veenus soosib sind aprillist juulin...

Armastus

2017. aasta algab sinu jaoks väga soodsalt ja aasta jooksul see aina paraneb.

Armastuse planeet Veenus soosib sind aprillist juulini: sa kohtud uute inimestega, kelle seas võib olla üks, keda sa iialgi ei unusta. Ära unusta silmi lahti hoida niisiis: aprillist juulini võid sa kohata oma elu armastust!

Neile, kes on juba kellegagi koos tõotavad tähed, et 2017. aasta tugevdab teie suhet ja tõstab kirge teie vahel.

Alates 26. septembrist liigub Jupiter Kaaludesse. Kaalud on sinu sõbrad, sellepärast lubab see sul lõpetada aasta kogu sära ja iluga!

Tervis:

Et olla 2017. aastal hea tervise juures on oluline pidada kinni väikestest reeglitest: vaata, mida sa suhu paned, ära liialda alkoholiga ja liigu palju. Vastasel korral annab su maks  sulle ennast tunda.

Töö:

Esimesel poolaastal kulgeb kõik rahulikult. Alates 25. septembrist muudab Jupiter sind kriitiliseks teiste suhtes.

Ole kannatlik, pärast läheb Jupiter su sõbra Kaalude juurde ja toetab sind sinu projektide ellu viimises.

Parimad perioodid, mil investeerida ja praeguseid töötingimusi parandada on 8- 25 veebruar, 13 - 31 märts, 14 . aprill - 16. mai, 6 - 19. juuni, 5 - 25 juuli, 29. sept - 15. oktoober.

Raha:

Finantskülje pealt tuleb see aasta suurte tõusude ja mõõnadega. Esimesel poolaastal võib sul tulla ette suuremaid kulutusi, sest Jupiter ja Uraan ei ole sinu suhtes hästi meelestatud.  Viimasel aastapoolel aga olukord stabiliseerub, sinu sissetulekud kasvavad.

Saturn muudab sind sellel aastal raha suhtes ettevaatlikuks.



Kommentaare ei ole