{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Ahv

K õnekääne "kaval nagu ahv" sobib täpselt Ahvi märgi all sündinutele. Ahv on kaval ja oskab teisi naerma ajada. Ahvil on suur fa...

Kõnekääne "kaval nagu ahv" sobib täpselt Ahvi märgi all sündinutele. Ahv on kaval ja oskab teisi naerma ajada. Ahvil on suur fantaasiameel, ta armastab meelelahutust ja unistada, aga see ei takista teda samal ajal maiseid naudinguid maitsmast. Ta hoiab kõvasti oma jalad maa peal ja ei põgene reaalsuse eest.

Ta on hakkaja ja oskab ka kõige ohtlikematest olukordadest välja tulla. Ta armastab õppida, kultuurijanu paneb teda eksistentsiprobleeme unustama. Tema jaoks on eluliselt oluline kogu aeg juurde õppida ja uusi teadmisi omandada.

Ahvid võivad olla omal moel manipulaatorid, nad oskavad teisi  ümber oma sõrme keerata ilma, et tunneksid ennast seejuures süüdi. Sellepärast pole alati hea neid usaldada.

Ahv on asjalik ja lõbus, esimesel pilgul lausa väga meeldiv isiksus. Ta armastab teiste ja iseenda üle naerda. Tema huumorimeel on osa tema meeldivast loomusest.


Õnnenumbrid: 3, 4, 5, 12, 34, 45, 54

Sobib: Härg, Kits, Draakon

Ei sobi: Madu, Hobune



Armastus


Ahv on sentimentaalne inimene. Tema ainus probleem seisneb selles, et tal alati ei õnnestu oma väljavalitut hoida. Tema fantaasiameel segab teda. Ta on suur võrgutaja, ei kannata komplekside all ja ei jäta midagi enda teada. Ta armastab, kui teda kuulatakse, seltskonnas ei jää ta kunagi varju, vaid kuulub nende hulka, kes õhtule sära juurde annavad.

Armunud Ahv ei karda midagi, vaid teeb kõik, et teist võrgutada.

Ta ei karda üheöösuhteid, ta ei ole alati siiras oma tunnete osas teise inimese vastu. Ta armastab elu nautida, lõbustustel on suur koht tema elus.

Tal on vaja palju aega, et kestvat ja püsivat suhet üles ehitada.

Ahv hoiab oma saladusi endas ja ei räägi isegi sellele, keda ta armastab, kõike endast.

Ta otsib tihti suhtes omakasu, ta ei seo ennast kellegagi, kes talle midagi kaasa ei too ja mingil moel kasulik ei ole.


Head küljed


Ta armastab naerda kõige üle. Tema ei vaata maailma läbi mustade värvide. Ta oskab huumorit igasse olukorda panna, isegi kui situatsioonid on halvad. See aitab teda depressiooni vajumast, sest ta on rõõmsa meelelaadiga. Ta ei kaota iialgi julgust. Ta elab oma elu rahulikult, ilma endale liigseid küsimusi esitamata.

Ta on rõõmsameelne ja igav temaga juba ei hakka. Ta heidab nalja ja oskab teisi naerma panna. Temaga on elu vähem hall ja see meeldib teistele. Teda hinnatakse palju. Ta ajab kõik naerma. Ja see muudab ta kohe sümpaatseks teiste silmis. Ta toob alati kaasa palju rõõmu igale pool, kuhu ta ka ei lähe.




Puudused


Tal on kalduvus teisi ära põlata ja tunda end teistest paremana. Ta arvab, et teab kõik ja sellepärast ei kuula alati teiste nõuandeid. Ta ei kuula ka teiste arvamusi ja teeb alati oma tahtmist. Ta õpib oma vigadest.

Ta armastab iseenda pealt õppida, niipalju lugupidamist tal enda vastu on! Ta on suur eneseimetleja.


Töö


Ahv on optimistliku meelelaadiga, tema huumorimeel ja tarkus muudavad ta tegusaks, kes leiab lahenduse igas olukorras. Töö juures tuleb tal harva raskusi ette. Ta teab, kuidas paremini toimida. Ta saab alati oma tahtmise, ilma suuremate raskusteta.

Ahvi hinnatakse töökaaslasena, ta teab kuidas ennast armastama panna. Ta tunneks end ülihästi ametite juures, mis nõuavad organiseeritust: kommerts, asjaajamine, kauplemine, suhtlus.

Ahvil on kõik head omadused, et olla hea ja hinnatud töötaja. Tal ei tule ülemustega probleeme ette ja ta kohaneb ruttu.



Kommentaare ei ole