{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Neitsi

Armastus: Suurem osa 2017. aastast möödub armu- ja tundeelus sinu jaoks üsna soodsalt. Kui sa oled juba kellegagi koos, tuleb sel aastal pal...

Armastus:


Suurem osa 2017. aastast möödub armu- ja tundeelus sinu jaoks üsna soodsalt.

Kui sa oled juba kellegagi koos, tuleb sel aastal palju võimalusi, mis soodustavad teie suhte paremaks muutumist; kui sa oled üksi, siis teed sa kindlasti huvitavaid ja meeldejäävaid kohtumisi.

Aprillist juulini ole ettevaatlik - sul võib tekkida kiusatus minna vaatama, kas rohi on mujal rohelisem ja püüda väljapääsu leida igapäevasest rutiinist. Sul võib tekkida vastupandamatu soov vabaduse järele. Siinkohal hoiatus neile, kes elavad ebastabiilses suhtes: see väike kõrvalpõige võib sinu suhtele saatuslikult mõjuda!

Need, kes kahtlevad, kas endist suhet jätkata või lõpetada, siis nüüd tuleb soodus hetk,mis võimaldab sul vastuse leida kiirelt.

Tervis:

Kogu aasta vältel vahelduvad sul perioodid, kus sa oled heas vormis stressi- ja väsimusaegadega.
Pinguta, et mitte hakata liigselt muretsema aprillist juulini. Sel ajal kanna eriti hoolsalt enda eest hoolt. Miks mitte teha läbi organismi puhastuskuur.
Ära liialda söögi ja alkoholiga.

Töö:

Saturn sinu kaheteistkümnendas majas võib sind muuta natuke vähem sotsiaalseks sellel aastal, sul võib tekkida raskusi, et luua vajalikke suhteid, mis on ometi su töö ja õpingute jaoks olulised.

Kui sa tahad 2017. aastal edu saavutada pead sa olema avatum ja vastuvõtlikum dialoogile, eriti nendega, kes istuvad mõjukatel kohtadel.

Kasuta ära oma häid ideid, mida Päike ja Merkuur sulle maikuus saadavad. Hoia sel ajal silmad ja kõrvad lahti, üks väga hea tööots võib olla käega katsutavas kauguses.

Raha:

Isegi, kui kõik tahavad sulle nõu anda (kusjuures alati pole need omakasupüüdmatud nõuanded) - pead sa kuulama ainult iseennast ja oma teadmisi, et kõige paremini oma rahalist seisu juhtida

Jupiter muudab su ettevaatlikuks kõigi nende suhtes, kes sinuga koostööd soovivad teha.

Septembri lõpust oktoobrini kestev periood tuleb sulle eriliselt soodus. Päike, Merkuur ja Marss asuvad siis sinu rahamajas. Katsu õnne! Tõenäoliselt saad sa ootamatu summa sel ajal.




Kommentaare ei ole