{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. horoskoop - Kaalud

Aasta alguses tuleb sul mõne oma lähedase eest hoolt kanda, kellel võib tekkida terviseprobleeme. Sa vajad aega, et asjade ja oma elu üle jä...


Aasta alguses tuleb sul mõne oma lähedase eest hoolt kanda, kellel võib tekkida terviseprobleeme.

Sa vajad aega, et asjade ja oma elu üle järele mõtelda, tulevik pole sinu jaoks veel päris selge.

Üks sinu lähedastest tahab ilmselt sinult raha laenata - ole ettevaatlik, see väldib hilisemaid probleeme.Küsi nõu enne mõnelt usaldusväärselt isikult.

Selleks, et 2017. aastal saavutada edu ja olla õnnelik, pead sa leidma tasakaalu oma töö ja vaba aja vahel. Sa pead vältima iga hinna eest ülekoormust.

Töö ja raha.

Sinu rahaline olukord suurt ei muutu ja jääb stabiilseks, see võimaldab sul rahulikult hingata ja oma elutaset parandada. Sul ei tule ette rahaprobleeme ja see väldib nii mõnegi muretsemise. Sa suudad oma eesmärgid ellu viia.

Uued ja paremad võimalused kerkivad esile septembrikuus.

Kui sulle tundub, et su töö juures midagi ei muutu, siis septembris on just õige aeg, et enda oskusi ja teadmisi väärtustada. Tõenäoliselt tekib sul soov liikuda ja edasi areneda, juurde õppida. On võimalik, et sa eelistad hakata oma käe peal tööle, et saavutada rohkem vabadust. See nõuab  mõningaid pingutusi ja paari raskuse ületamist. Sa suudad tõusta ametiredelil, kui sa jääd enesele kindlaks, sead endale kindlad eesmärgid ja optimiseerid oma ajakulu.

Sinu suurim soov: leida tasakaal ja harmoonia oma elus.

Tervis:

Liigu rohkem, et sel aastal vastu pidada. Mitte ühelgi planeedil pole sinu füüsilise või vaimse tervise üle suurt mõju. Võta aega sellegipoolest, et õppida lõdvestuma.

Armastus: 

Kui sa oled üksik, loodad sa sel aastal kohtuda kellegiga, kes oleks ideaalne. Ja võimatu leida. Erinevused tõmbavad sind ligi, Jäär võiks siin sind aidata aga võib juhtuda, et teil on liiga erinevad isiksused.

Kui sa oled abielus, siis sellel aastal ei muutu suurt midagi sinu jaoks.









Kommentaare ei ole