{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Skorpion

Armastus: 2017. aasta tõotab tulla sinu jaoks huvitav ja tihe. Kõik sujub sinu soovide kohaselt. Need, kes on üksi leiavad tõenäoliselt kell...

Armastus:


2017. aasta tõotab tulla sinu jaoks huvitav ja tihe. Kõik sujub sinu soovide kohaselt. Need, kes on üksi leiavad tõenäoliselt kellegi enda kõrvale, kellest nad ammu unistanud on. Sellest tuleb kõikide soovide aasta, niisiis ära unusta soovimast ja unistamast!

Tervis:

Tervise seisukohalt tuleb see aasta väga hea, Jupiter kaitseb sind ja sa oled hea tervise juures. Hinda seda!

Töö:

2017. aastal saab sul lõpuks kõigest kõrini ja sul tekib isu kõik sinnapaika jätta. Saturn ei muuda sulle seda kõike kergemaks. Marss on sinu tähemärgiga vastasseisus ja muudab sind laisaks, seda muide heidetakse sulle kohe ette! Pea vastu ja ole tubli. Ära unusta, et Jupiter on sinu poolt ja kui sa just liiga palju ei vihasta, avaneb sul võimalus karjääriredelil tõusta või saada palgakõrgendust. Või siis saad sa parema pakkumise! Jää juunis rahulikuks, siis on Marss Lõvis ja sul on tunne, et mitte keegi maailmas ei küündi sinu kõrgusele.
Sügis tuleb suhteliselt positiivne ja kui sa oled kannatlik olnud, siis lõikad sa oma kannatlikkuse vilju ja saad oodatud ametiposti.

Raha:

Jupiter on sinu tähemärgis kuni novembrini ja seejärel liigub ta sinu rahamajja ja see tähendab, et eelolev aasta tuleb lihtsalt suurepärane sinu rahaasjade jaoks!
Sul on head ideed ja sa tead, kuidas neid ellu viia. Esimesel aastapoolel oleks parem siiski, kui sa mõtleksid rohkem, kuidas oleks parem investeerida aga ära kohe torma investeerima. Aja möödudes muutub kõik selgemaks ja sa saad oma soovitud tulemused, mis parandavad su elujärge.

Juunikuus hoidu liigselt kulutamast, Veenus on siis sinu vastasseisus.






Kommentaare ei ole