{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Ambur

Armastus: 2017. aasta võib tulla tähendusrikas aasta. Võib juhtuda, et sa võtad vastu tähtsaid otsuseid ja teed lõpuks ära valikud, mida sa ...

Armastus:

2017. aasta võib tulla tähendusrikas aasta. Võib juhtuda, et sa võtad vastu tähtsaid otsuseid ja teed lõpuks ära valikud, mida sa nii kaua oled edasi lükanud. Sa kaalud tõsiselt oma suhte lõpetamist. Ära ole liiga tormakas oma otsuste tegemisega!

Kui sa oled üksi, katsu olla otsekohesem ja selgem - puiklemine ja kahemõttelisus ei paranda suhtlemist teiste inimestega.
Aasta lõpus hakkab olukord paranema ja sa leiad endas taas rahu ja meelekindluse detsembrikuus, kui Veenus sinu taevas särab.

Tervis:

Selle aasta jooksul pead sa enda eest hoolt kandma ja ei tohi end üle koormata liigsete kohustustega, vastasel korral annab su tervis ennast tunda.

Töö:

See aasta tõotab tulle üsna positiivne proffessionaalsel tasemel.
Võib juhtuda, et sa alustad uue projektiga, mis tagab sulle suurema rahulolu, kui see, millega sa praegu tegeled.
Ole ettevaatlik halbade nõuannetega, mis võivad tulla Jupiterist sinu kaheteistkümnendas majas.
Novembris on sul palju õnne - realiseeri oma projektid sellel kuul!

Raha:

Sa pead rohkem keskenduma oma raha majandamisse. Saturn ei saada sulle suuri takistusi ette aga sa võid olla mõjutatud inimestest, kes ei ole just hästi meelestatud sinu vastu. Kevadel antakse sulle halbu ideid ja soovitusi, hoidu nendega kaasa minemast.

Suvel veedad sa ilusad puhkused ilma liigselt kulutamata.


Kommentaare ei ole