{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Koer

K oer on oma loomult üsna pessimistlik. Esimesel pilgul võib ta näida jaheda ja eemalolevana, raske on aru saada, mida ta tegelikult mõt...

Koer on oma loomult üsna pessimistlik. Esimesel pilgul võib ta näida jaheda ja eemalolevana, raske on aru saada, mida ta tegelikult mõtleb ja arvab. Ometi armastab Koer õiglust ja on alati valmis teisi vajadusel aitama. Koer on üldiselt helde ja suure südamega.

Need, kes teda ei tunne, peavad teda kummaliseks. Sest temast on raske aru saada. Sest Koer võib huvituda müstilistest ja salapärastest asjadest. Ta võib armastada näiteks õudusfilme või fantastikat. Kujuteldav ja üleloomulik maailm tõmbab teda. Ta võib armastada lugeda või kuulata kurbi asju, ta näeb elu sageli mustades värvides. Ta näeb tihti asju halvematena, kui nad tavaliselt on.

Koer võib olla ka küüniline, ta armastab kritiseerida poliitikuid ja ühiskonda - ta leiab, et kõik on hukas ja lahendused puuduvad.

Õnnenumbrid: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 28, 30, 41, 45, 54

Sobib: Jänes, Madu, Koer, Rott, Hobune, Tiiger

Ei sobi: Draakon



Armastus


Koer on truu kaaslane, tal on armastusest kombekohaline arusaamine. Tema jaoks on traditsioonide jätkamine väga oluline, abielu ei hirmuta teda. Koer tahabki leida enda ellu kedagi, see on rahustav tema jaoks. Ta ei hakka mängima kellegi tunnetega, kui ta näeb, et suhe kuskile ei vii. Üheöö suhted ei ole tema jaoks. Koer kiindub kergelt ja üsna ruttu.

Ta ei lase kirel oma üle võimust saada, ta liigub ettevaatlikult edasi elus, et mitte eksida ja haiget saada. Ta on tähelepanelik kaaslane, temaga koos tekivad ruttu harjumused. Ta võib aga olla armukade, ta tahab, et tema tundeid jagatakse. Ta vajab tihti rahustamist oma kaaslase poolt, kes peab tema pessimismi alla suruma ja aitama tal näha maailma paremas valguses, teades, et ükskõik, mida ta ka ei ütle, Koer näeb ikka asju läbi oma vaatenurga ja peab oma arvamusest kinni.




Head küljed


Ta on ustav. Sõpruses võib ta üles näidata vankumatut truudust. Ta on lojaalne. Hoolimata katsumustest, mis aja jooksul ette tulevad, jääb Koer ikka nende kõrvale, kes teda armastavad. Ta oskab olla diskreetne, ta ei ole kunagi liiga pealetükkiv. Ta austab teiste eraelu. Ta ei taha teisi segada.

Ta on teenistusvalmis ja pühendunud ega keeldu kunagi teistele teenet osutamast. Ta on alati valmis teisi aitama. Tema peale võib loota. Ta on hea sõber. Kogu oma elu vältel loob ta tugevaid suhteid oma sõprade ja lähedastega.


Puudused


Koeral on harjumus kõike ja kõiki kritiseerida. Tema arust on kõik hukas! Tal on alati öelda midagi kellegi kohta. Talle meeldiks, et kõik oleks täiuslik aga täiuslikkust pole olemas. Maailm on liiga ebatäiuslik selle jaoks ja Koeral on sellega raske leppida. Ja sealt tulebki tema ülemäärane pessimism, kui kõik valesti on, siis tähendab see seda, et maailm on hukas ja kõik on halvasti. Tema jaoks ei ole mitut võimalust - elu on kurb,  täis vigu ja inimene on teise inimese jaoks hunt. Ometigi oma lähedastega suudab ta harmoonilist elu elada.

Ta on väga tundlik, näeb teistes vigu, mitte ükski viga ei jää talle kahe silma vahele. See äärmuslik tundlikkus muudab ta enda aga õnnetuks ja võib vahel teistele häirivaks muutuda, neile muidugi, kes ennast puudututatuna tunnevad.

Töö


Koer on töö jaoks tehtud. Ta armastab end kasulikuna tunda, tema jaoks on see võimalus, et oma oskusi näidata ja olla vajalik. Kindlate kellaaegadega rahulikud ametid sobivad talle. Alluvaks olemine ei ole talle vastumeelne, ta ei pea kedagi juhtima ega taha silma paista. Ta on aus. Ta teeb oma tööd kohusetundlikult.

Oma töökaaslastega saab ta hästi läbi, temaga on lihtne suhelda.

Tal on kalduvus kangekaelsusele. Kui ta usub, et tal on õigus, on raske teda vastupidises veenda.



Kommentaare ei ole