{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kaksikud

21. mai - 20. juuni Õnne toov päev: Kolmapäev Õnnenumbrid: 2, 5 ja 7 Valitsev planeet: Merkuur Märk:Õhk Võtmesõnad: suhtlemine, mõte, liikum...

21. mai - 20. juuni


Õnne toov päev: Kolmapäev

Õnnenumbrid: 2, 5 ja 7

Valitsev planeet: Merkuur

Märk:Õhk

Võtmesõnad: suhtlemine, mõte, liikumine, pealiskaudsus, kohanemisvõime, õppimine, uudishimu, intelligents, propagnda, kerglus, veendumus, suurepärasus, informatsioon

Eriline võim: tulevikuga tihe side.

Energiat andvad värvid on lilla ja kollane, soovitatav kanda riietes, aksessuaaridega või ümbritseda end nende värvidega.

Head omadused: Nad on suurepärased võistlejad suhtlemis tasandil, see muudab nad sobivateks juhtivatel kohtadel. Nende intelligents ja oskus kiiresti õppida aitavad neid alati ükskõik, mis ameti nad ka ei vali. Kaksikutele meeldib suhtlemine ja nad hindavad neid, kellel pole suhtlusporbleeme ja kes julgevad oma ideid lagedale tuua.

Halvad omadused: Nad on pealiskaudsed ja armastavad teisi taga rääkida.

Elu eesmärk: Uudistada siin ja seal.

Parim ümbrus: Igalpool, kus on elu, kus inimesed lobisevad.

Mis on neile omane: Väljendusrikkad silmad, elavus, sageli väikest kasvu, peente näojoontega

Kaksikud on avara mõttemaailmaga ja demokraatilised, nad usuvad et on täiesti absurdne oma maitseid ja ideid teistele peale suruda.

Nad võivad vihastuda aga rahunevad ruttu maha.

Nad on tuntud oma kahepalgelisuse poolest - nad võivad olla samaaeglselt jutukad ja eraldada end omaenda maailma; olla positiivsed ja lõbusad ja järgmisel hetkel muutuda kurvaks ja kergesti ärrituvaks jne. Üldiselt ei meeldi neile muutused, nad eelistavad tasakaalu ja stabiilsust. Kui nad on piisavalt motiveeritud võivad nad teha kahe inimese töö.

Kaksikud on paindlikud, aktiivsedja kohanevad ruttu. Nad saavad hakkama igas olukorras. Nad on suurepärased suhtlejad.
Oma intelligentsi taga varjavad nad tihti õrna hinge.

Kaksikutest mees armastab teistega distantsi hoida ja omab kriitilist meelt. Kaksikutest mehi on kahte tüüpi: siirad ja lahked ja teise tüübi mehe on salakavalad, silmakirjalikud ja ihned. Truudus on nende jaoks mõiste, mida nad ei tunne.

Kaksikutest naine on meeldiv ja optimist. Ta on väga tark, loeb palju ja väga meeldiv ja huvitav vestluskaaslane. Ta teab kõike, mis maailmas toimub. Lugemishimu tuleneb soovist kõike teada saada. Ta tahab kõigist kõike teada saada.

Kaksikud on tavaliselt saledad, ilusate ja regulaarsete näojoontega, sirge ninaga, kassi moodi graatsiline. Kaksikute tähtkujus sündinud säilitavad kaua noorusliku väljanägemise nii väliselt, kui sisemiselt.

Nende saladus: Kui nad end hästi ei tunne varjavad nad seda naeratuse taha.

Kaksikute elu: Nad on suured korraarmastajad. Nad eeldavad, et nende elukaaslane ja lapsed oleksid nende soovide kõrgusel. Kui see nii ei ole, ei ole nad kriitikaga kitsid. Nende kodu on meeldiv ja ilus. 





Kommentaare ei ole