{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Jänes

N eljas Hiina horoskoobi märk on Jänes. Jänes meeldib teistele oma rahuliku loomuse ja hea tuju poolest. Ta on rahumeelne inimene, kes vä...

Neljas Hiina horoskoobi märk on Jänes.

Jänes meeldib teistele oma rahuliku loomuse ja hea tuju poolest. Ta on rahumeelne inimene, kes väldib vaidlusi ja konflikte. Talle ei meeldi inimestega vaenujalal olla.

Ta on kuulus selle poolest, et oskab ka kõige keerukamatest situatsioonidest tervelt välja tulla. Talle meeldib elu nautida ja põgeneda nii oma probleemide eest.
Hiinas on Kassi tähemärk esindatud Jänese/Küülikuga. Neil on sama sümboolne väärtus. Jänes on kuninglik oma hoiakult ja olemuselt. Ta oskab teistele muljet avaldada. Selle märgi all sündinud inimesed armastavad oma elus mugavust.

Jänese lahkus on suures hinnas tema sõprade ja töökaaslaste juures. Seal, kus teised tülitsevad, leiab ta alati võimaluse, kuidas pingeid maandada ja teisi omavahel lepitada.

Ta on õnnelik ainult siis, kui saab elada rahus ja turvaliselt.


Õnnenumbrid: 1, 3, 5, 9, 15, 19, 35

Sobivad märgid: Tiiger, Draakon, Ahv

Ei sobi: Rott, Hobune



Armastus


Ta on truu kaaslane. Taktitundeline ja alati valmis teist ära kuulama. Ta teab kuidas oma kaaslast õnnelikuks teha. Ta armastab üllatada teist inimest. Kui ta on armunud, siis näeb seda kaugelt, sest kogu tema isiksus särab.

Tüli käigus väldib ta konflikti. Ta ei taha probleeme lahata, vaid eelistab probleemidest mööda minna kiiresti või lasta oma kaaslasel rahuneda seni, kuni kriis lahtub.

Temast saab suurepärane lapsevanem.

Igapäevaelu võib tunduda talle igavana. Kodused toimetused jätab ta tihti homsele päevale. Ta eelistab suhelda inimestega, selle asemel, et teha kodus pooleliolevaid töid. Samuti koos veedetud aeg lastega on prioriteet tema elus.

Jänese tähemärgi all sündinutel on tihti palju häid sõpru.





Head küljed


Ta on väga head sõber. Ta väärtustab sõprust kõrgelt - mõnikord eelistab ta oma sõpru perele. Jänes armastab ise endale tuttavaid valida.
Talle meeldib kutsuda inimesi külla ja organiseerida vastuvõtte. Nädalavahetused veedab ta tihti oma sõpradega. Kontakt teiste inimestega on tema jaoks vaimselt rikastav. Ta ei hakka teisi taga rääkima ja pööra tähelepanu ka kuulujuttudele.

Halvad küljed


Ta ei suudaks elada kuskil, kus ta end hästi ei tunne. Kõige tähtsam on tema jaoks tema enda heaolu. Kui midagi aga peaks tema elus valesti minema, muutub ta enesehaletsejaks. Kui tema hädakisa juba liiga suureks läheb, tuleb tal lihtsalt lasta ennast tühjaks rääkida ja mitte temaga vaidlusse laskuda, sest see ei lahenda mitte midagi - ta ei tunnista end kunagi süüdi ja ei näe endas viga.

Ta elab nagu oleks ta rikas ja võiks endale kõike lubada. Eluraskuste ees kaotab ta aga pea ja ei tea, kuidas oleks kõige parem reageerida. Ta ei näe sageli häid võimalusi, mida elu talle toob. Taon sageli rahulolematu.

Töö


Töö juures peetakse temast lugu tema asjalikkuse tõttu. Ta on oma ala spetsialist, kes oskab anda head ja tarka nõu. Tema rahulikku ja kindlat loomust hinnatakse kõrgelt. Ta ei tekita iialgi segadust töökollektiivis.

Ta ei ole juhtimiseks loodud. Ta on kõikide poolt hinnatud inimene ja suudab karjääriredelil kõrgele ronida.

Kommentaare ei ole