{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Tiiger

Tiiger on kõige entusiastlikum Hiina horoskoobi märkidest. Ta on parajalt optimistlik, täis energiat, läheb alati oma elus edasi ja ei lase...

Tiiger on kõige entusiastlikum Hiina horoskoobi märkidest. Ta on parajalt optimistlik, täis energiat, läheb alati oma elus edasi ja ei lase end elumuredest maha suruda. Tiiger on Hiina horoskoobi kolmas märk, mida valitseb yang. Tiigri jõud peitub tema tahtes muutuda. Teda ei hirmuta seiklused võõrastel radadel - vastupidi, see mõjub talle ergutavalt. Tiiger ei ole loodud monotoonse ja rutiinse elu jaoks, ta vajab seiklusi. Ta tunneb end hästi ainult siis, kui on tegevuses. Ta puhkab harva.

Tiiger astub julgelt vastu kõikidele takistustele, mida elu ta ette võib tuua. Kõige keerulisemad situatsioonid võimaldavad tal anda endast parimat ja arendada niimoodi oma võitlusvõimet. Kui on vaja astuda välja ebaõigluse eest ja kaitsta nõrgemaid, siis võib ta olla tõeliselt ohtlik vastane.

Tiigritele meeldib, kui neid imetletakse, nad mängivad superstaare ja vajavad palju tähelepanu.


Õnneumbrid: 4, 5, 7, 9, 13, 34, 44, 45, 54

Sõbrad: Siga, Koer, Kits, Hobune, Draakon

Sobib: Ahv, Härg, Madu








Armastus



Tiiger armastab  armastust, ta tahab kirge ja emotsioone, mis sellega kaasas käivad. Ta annab endast kõik, et teha teist õnnelikuks, kui on leidnud inimese, kes on emotsionaalselt sama kirglik ja tuline, kui tema ise. Aga ta tüdineb ruttu ühest ja samast inimesest ja võib üsna peatselt hakata juba mujale vaatama. Püsiv armastus ei ole tehtud tema jaoks, kui ta just ei satu mõne pärli otsa, kes oskab tema südames põlevat tuld lõkkele puhuda nii tihti, kui vaja ja hoida teda huvitatuna. Tiiger tahab uudsust ja värskeid tuuli - talle ei meeldi, kui iga päev on samasugune nagu eile. Kui ta hakkab igavust tundma, siis jalutab ta lihtsalt minema.

Suhe temaga on üsna stimuleeriv. Ta on tõeline võrgutaja, armub ruttu, tunneb armastust esimesest silmapilgust, elab seda armulugu väga tuliselt ise läbi, tüdineb ruttu ja lõpetab seejärel kogu loo nagu midagi poleks olnud.


Head omadused


Tiiger on väga lahke oma loomult. Ta ei kõhkle abivajajate kaitseks välja astumast, ta võib töötada vabatahtlikuna teiste aitamiseks mõnes heategevusasutuses. Ta ei jää kunagi ükskõikseks teiste murede ja kannatuste vastu. Vastupidi, pannes ennast teiste teenistusse, aitab see tal end vajalikuna tunda.

Niipea, kui ta end millegagi seob, investeerib ta end kogu hingega.

Teine tema headest omadustest on ausus. Ta on otsekohene, armastab reeglitest kinni pidada, ta eelistab lihtsaid suhteid teiste inimestega.





Puudused



Tiigril on liiga suur enesearmastus, tema uhkus võib talle teinekord valusalt kätte maksta ja ta võib äratada vastumeelsust teistes. Aga tal on palju tuttavaid, see on ta eneseuhkuse jaoks vajalik.

Tiiger usub kaljukindlalt, et teab kõike ja võta hea meelega teiste nõuandeid kuulda.

Tiiger tahab oma elus ise juhtida, talle ei meeldi, kui teda käsutatakse.


Töö


Tööd tehes ei kaota ta kunagi motivatsiooni, ta on täis head pealehakkamist ja nakatab ka teisi oma hea tujuga. Tiiger on töökollektiivis positiivne ja populaarne inimene, kes ergutab teisigi paremini töötama. Tal on alati palju uusi ja häid ideid, ta leiab alati, mida jälle muuta, et asjad paremini toimiks. Projektid viib ta ruttu ellu. Ta on tegutseja ja lööb elus läbi.

Tiigril ideedest puudust ei tule, tema ainuke puudus on selles, et tal on raske leppida teiste arvamustega.

Kommentaare ei ole