{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop 2017 - Veevalaja

Armastus: Terve 2017. aasta jooksul on ees üsna rahuldavaid tulemusi tundeelu vallas. See, kes on elanud viimasel ajal keerulises suhtes või...

Armastus:


Terve 2017. aasta jooksul on ees üsna rahuldavaid tulemusi tundeelu vallas. See, kes on elanud viimasel ajal keerulises suhtes võib oodata Veenuse meelitusi aprilli- ja juulikuus, see omakorda toob kaasa natuke rahu ja teineteise taasleidmist.

Need aga, kes otsivad endale hingesõpra, leiavad lõpuks kaua oodatud võimaluse kohata oma unistuste armastust. Noortele ja üksikutele tõotab see aasta palju uut, suudlusi ja kallistusi, isegi kui need kahjuks kestma ei jää.

Septembrikuu lõpust võid sa lootma jääda Jupiteri toetuse peale, kes garanteerib sulle rahu ja optimismi.

Tervis.

Selles valdkonnas sul suuri probleeme ette ei tule 2017. aastal. Ainuke risk on olla liiga aktiivne ja alati liikumises, mis võib lõppeda stressiga.

Järgi tervislikku ja tasakaalukat toitumist, väldi rasvaseid toite.

Töö. 

2017. aastal usud sa kaljukindlalt, et oled oma praeguse töö jaoks liiga intelligentne.  Saturn ei aita sul alandlikkust õppida ja sa oled sel aastal väga kriitilise meelega teiste kaastöötajate suhtes.
Esimesed nädalad peale suvepuhkust lähevad õnne tähe all, sa võid leida uue töökoha või vahetada ametit. Päike, Merkuur ja Marss on siis Veevalajas. Sa oled siis väga leidlik ja see aitab parandada sinu oskamatust kohaneda.

Raha.

Kuni sügise lõpuni võib sul ette tulla finantselus pingeid.

Detsembris rahalised probleemid lahenevad.

Kommentaare ei ole