{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Kukk

K ukk on iseendast väga heal arvamisel. Ta on enesekindel ja talle meeldib, kui teda imetletakse. Pole kahtlustki, et Kukk on võimeline la...

Kukk on iseendast väga heal arvamisel. Ta on enesekindel ja talle meeldib, kui teda imetletakse. Pole kahtlustki, et Kukk on võimeline laulma terve publiku ees, ilma igasuguse kartuseta, et ta end seejuures naeruvääristaks. Tal ei tule sellist mõtetki pähe.

Kukk armastab ka unistada ja unistab paremast maailmast. Tal on suured ideed, veelgi suurem süda ja soov olla omaenda elu kangelane. Kukk on aus inimene, täis head tahtmist ja alati ustav. Ta pulbitseb kogu aeg energiast.

Kukk tahab kuulsaks saada, ta unistab sellest nii päeval, kui ööl. Ta kujutab ette erakordset elu, kus tema ise oma särava isiksusega teistes suurt imetlust äratab. Ta armastab tunda end võimsa ja tähtsana. Aga selleks, et oma suuri unistusi täide viia, peaks Kukekene ka tegutsema vastavalt, muidu libisevad head juhused ta nina alt ära.

Kukk armastab samuti kõiki mugavusi, eriti oma kodus. Kodus tunneb ta end hästi ja see on koht, kus ta armastab palju aega veeta. Ta hindab seda. Ainult, et seal on jälle üks häda - oma kodus diivani peal üksi kuulsaks ju ei saa! Aga seda ei maksa talle ütlema minna, sest siis vastab ta otsekohe ja üsna teravalt!


Tema õnnenumbrid: 1, 5, 6, 12, 15, 16, 24, 51

Sobib: Härg, Madu, Rott

Ei sobi: Jänes, Kits



Armastus


Kukk tunneb ruttu kirgede leeki oma südames. Nii palju, et see leek ka tema enda võib tuhaks muuta, kui ta midagi ette ei võta. Kukest saab ruttu teatrietendus, ta ise mängib omaenda rolli ja on alati esiplaanil. Aga kui Kukeke on armunud, siis jätkub tal silmi ainult oma armsama jaoks. Mujale vaatama ta sellisel juhul ei kipu. Siis on ta truu ja pühendunud kaaslane.

Ta armastab lapsi, ta on hea lapsevanem. Tema hea kujutlusvõime ajab lapsi naerma, elu Kukega on alati elav ja lõbus. Sõpruses on Kukk truu, niipea, kui teda armastatakse, saab temast sõber.


Head küljed


Kukk on alati energiat täis. Ta ei väsi iialgi. Ta laseb end edasi kanda oma unistustest, oma soovidest ja ei jää kunagi paigale. Ta armastab tegutsemist, ta otsib lausa seda. Igavust tema jaoks pole olemas. Ta ei ole enesekeskne inimene, ta on väga seltskondlik.

Tema suur entusiasm aitab tal ületada kõik eluraskused. Probleemid teda ei peata. Kui mingi takistus peaks ilmnema, ületab ta selle ilma mingi raskuseta. Ta tõuseb alati taas püsti ja teda ei ole niisama lihtne maha murda. Tema elurõõmu ja -jõudu imetletakse palju.




Puudused


Peamine Kuke puudus seisneb tema utoopilistes unistustes. Ta võib unistada elust, mida ta kunagi ei saavuta ega hakka elama. Ja see tekitab väikese nihke tema unistuse maa ja reaalsuse elu vahel. Ta võib sellepärast kannatada, kui peaks kukkuma oma unistuste õhulossist maa peale tagasi. Aga Kukk eelistab tihtilugu jätkata kõigest hoolimata unistamist, selle asemel, et vaadata reaalsusele otsa.

Rahalise külje pealt on Kukk võimeline palju kulutama, ilma oma raha peale mõtlemata, eriti, kui asi puudutab tema peret. Elu reaalsused ei huvita teda ja ei lähe talle palju korda. Kukk tahab elu nautida ja unistab tihti oma probleemid.


Töö


Kukk võib olla suur unistaja aga oma töö juures on ta vägagi asjalik. Talle ei saa midagi ette heita, ta on hea organiseerija. Töö on tema jaoks püha ja ta saab sellega hästi hakkama. Ta on täpne, range nii enda, kui teiste vastu ja otsusekindel. Kukk seab endale eesmärgid, mille ta alati ellu viib, ilma probleemideta.

Teiste seas tunneb Kukk end hästi, ta on hea suhtleja ja kõneleja.

Kommentaare ei ole