{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Siga

S ea aastal sündinud inimene armastab elu nautida. Tema elu on pühendunud lõbustustele. Elu on tema jaoks naudingute allikas. Ta armastab ...

Sea aastal sündinud inimene armastab elu nautida. Tema elu on pühendunud lõbustustele. Elu on tema jaoks naudingute allikas. Ta armastab hästi süüa, juua, väljas käia, lõbutseda... Ta armastab elu nautida ja niipea, kui ta leiab uue võimaluse, et midagi tähistada, on ta õnnelik.

Maised lõbustused on tema elus olulisel kohal, ta ei armasta üksluisust. Ta peab väljas käima. Ta naudib elu täiel rinnal. Ta armastab restoranis süüa peeneid roogi või kulutada raha, ilma lugemata. Kõik on hea, mis teeb meele rõõmsaks.

Ta on tähelepanelik teiste vastu ja armastab oma lähedasi õnnelikuna näha. Mitte sellepärast, et ta niipalju iseenda heaolule mõtleks, ei ole ta veel egoist. Selle märgi all sündinud inimesed on vastupidi väga head perekonnapead. Ta tahab pigem, et tal oleks vähe sõpru aga ta tahab neis kindel olla. Ta on siiras ja mõtleb alati enne tegutsemist. Ta ei ole impulsiivne. Ta tahab enne otsustamist kaaluda läbi kõik poolt- ja vastuargumendid.

Õnnenumbrid: 1, 3, 4, 5, 8, 16, 18, 34, 41, 48

Sobib: Tiiger, Kits, Koer

Ei sobi: Madu




Armastus


Ta armastab suhetes lihtust, keerulised suhted mõjuvad talle väsitavalt. Suhtes väärtustab ta siirust ja soovib ainult ühte: olla õnnelik. Ta vajab tavaliselt palju aega, enne kui oma sobiva kaaslase välja valib. Kui ta armastab, on ta väga tähelepanelik ja hoolikas, ning oskab teist inimest  ära kuulata.

Perekonnaelu ja sellega kaasnevad kohustused ei hirmuta teda.

Ta tunneb end hästi ainult rahulikus keskkonnas.

Tal on raskusi koduste töödega, selle külje pealt näitab ta natuke laiskust üles ja võib jätta kõik järgmise päeva peale.


Head küljed


Tema hea kasvatus ja intelligentsus meeldivad teistele. Sea aastal sündinu on rahuliku loomuga inimene. Teda armastatakse ja austatakse. Temarahu on ka teistele nakkav.

Ta ei näita oma nõrkusi teistele välja.

Ta on oma loomult lahke ja ei tee teistele teadlikult kunagi haiget. Ta hoiab alati naeratust huulil, isegi siis, kui tal on oma elus raskusi. Ta ei kaeba kunagi, ka siis, kui ta end hästi ei tunne. Kui keegi peaks talle haiget tegema, ei ütle ta midagi. Ta ei ole võitleja loomusega. Ta soovib ainult ühte: olla õnnelik ja seda ilma vägivallata. Ta on rahumeelne inimene.




Puudused


Ta on tihti liiga tagasihoidlik. Isegi, kui ta on hea ja lahke, ei räägi ta palju. Kui ta on suurtes raskustes, eelistab ta kõike endas kanda. See vaikimine võib mõjuda teiste jaoks raskelt ja ta võib end tunda teatud eluetappidel üksi.

Vahest on hea usaldada teistele oma probleeme, et siis paremini ja kindlamini edasi minna. Et teada saada, mida ta läbi elab, tuleb teda paluda, et ta end avaks ent ainult vähesed viitsivad seda teha.

Oma suure sooviga kõike endas kanda, võib Sea aastal sündinu ruttu oma elurõõmu kaotada.


Töö


Sea aastal sündinu ei ole laisk inimene. Vastupidi, ta annab endast kõik, kuulab juhtnööre ja teeb asju suure kohusetundega. Kolleegina hinnatakse teda kõrgelt. Ta on väga asjalik, tõsine ja tema peale võib alati loota. Ta võib töötada igas valdkonnas.

Kommentaare ei ole