{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Draakon

D raakon on müstiline olevus, kellel on väga tugev iseloom. Õnn naeratab talle tihti ja ta oskab oma trumpe elus ära kasutada. Hoolimat...


Draakon on müstiline olevus, kellel on väga tugev iseloom. Õnn naeratab talle tihti ja ta oskab oma trumpe elus ära kasutada. Hoolimata oma edust, võib Draakon tunda end rahulolematuna, alati puudub tal midagi. Ta on siiras ja pühendunud ning leiab alati midagi, mis aitaks tal oma plaane ellu viia. Ta ei tunnista end kunagi lööduks ega anna kunagi alla.

See viies Hiina horoskoobi märk on kahtlemata kõige säravam märk. Oma tugeva temperamendiga oskab ta teisi inimesi hästi veenda. Ta läheb elus alati edasi, ei kahtle kunagi oma võimetes ega heas õnnes, mis teda saadab, ning liigub sihikindlalt edasi, ilma, et ta laseks elumuredel end maha suruda. Draakon ei armasta endale mõttetuid küsimusi esitada - ajaraiskamine ei ole tema jaoks tehtud.

Õnnenumbrid: 3, 4, 5, 6, 15, 21, 34, 36, 45

Sobib: Rott, Madu, Jänes, Ahv

Ei sobi: Draakon, Härg, Koer



Armastus


Tema sensuaalne loomus muudab ta väljaspool arvestust olevaks võrgutajaks. Temast õhkub sellist aurat, et talle ei suuda mitte keegi vastu pidada ja ükskõikseks jääda. Draakon armastab võrgutada, ta teeb seda kõigiga ja mitmekordistab oma võite. Ja kui ta on vallaline, siis hoidku teised alt. Tema head kombed, energia ja lahkus on vahendid, mille abil ta teisi võrgutab. Mitte keegi ei suuda tema võlule vastu panna. Draakon saab alati seda, mida ta soovib. Mitte miski ei suuda teda takistada.

Draakonile meeldib, et teda imetletakse, ta ei talu, kui keegi teine teda varju jätab. Oma kaaslasena eelistab ta kedagi, kes poleks sama ambitsioonikas ja julge, kui tema. Et ta saaks silma paista ja särada, ning teise üle valitseda. Kui Draakon õige inimese endale leiab, saab temast truu kaaslane. Tähelepanelik ja hooliv.

Tal on kalduvus unustada, seega ei maksa talle pahaks panna, kui ta unustab teie olulised tähtpäevad Draakon elab omaenda maailmas.

Draakon armastab kirglikult elu. Ta naudib elu. Ta on sümpaatne ja oskab end ümbritseda sõpradega, kes talle sarnanevad ja kellega koos tunneb ta end hästi.





Head küljed


Ta on äärmiselt lahke ja suure südamega. Ta annab ilma mõtlemata ega ootamata teiste tänu. Ükskõik, oled sa ta sõber siis või mitte, ta aitab sind ikkagi. Draakon andestab kergelt, ta ei pea pikka viha. Ta ei ole silmakirjalik inimene, ta eelistab rääkida otse ja siiralt, ilma keerutamata. Draakon ei armasta põiklemist: kui ta kellegagi räägib, siis teeb ta kõik, et teist inimest mõista ja temast aru saada. Üleliigseid detailid mõjuvad talle ärritavalt, ta tahab asuda kohe probleemi kallale, selle asemel, et tegeleda tühja lobisemisega.

Ta peab oma lähedasi tähtsaks ja teeb kõik, et neil hästi läheks. Ta annab endast palju ilma, et ta arvestaks oma pingutuste ja kuludega. Ta ei kahetse iialgi seda, mida on andnud.


Puudused


Tal on sageli raskusi keskendumisega ja kodus pooleliolevate asjade lõpetamisega. Ta on oma loomult väga elav ja aktiivne: kõik see, mis nõuab erilist tähelepanu, on tema jaoks vaevanõudev. Ta teeb tihti mitut asja korraga. See rahulolematu külg tema iseloomus väsitab teda ennast ka, sest ta paneb alati liiga palju energiat selle alla, mis tema arvates on hetkel oluline.

Tema vihahood on kardetavad, ta ei suuda end tagasi hoida ja tema emotsioonid võivad muutuda hiidlaineks, mis pühib kõik oma teelt.

Ta tunneb sageli igavust ja tahab palju vaheldust.


Töö


Draakon armastab, et talle jäetakse töö juures kogu vabadus otsustamiseks ja tegutsemiseks. Ta armastab omapead tegutseda ja teha asju omas rütmis. Ta on väga elujõuline ja aktiivne, oma tööd teeb ta kiirelt ja asjalikult. Ta on ka kiire reageerimisega ja võtab otsuseid ruttu vastu.

Temast saaks hea firmajuht või ettevõtja. Ta armastab iseseisvust, seega kõik juhtivad kohad on tema jaoks loodud. Alluvana ei tunneks ta end hästi, sest ta ei suuda austada olemasolevat hierarhiat. Ta ei talu, kui teda käsutatakse või kui ta kellelegi alluma peab.

Kommentaare ei ole