{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Kalad

A asta 2017 toob sulle palju uut ja põnevat. Sa tunned endas soovi uuesti otsast alustada. Soovi seikluste järele. Soovi põneva elu järele. ...

Aasta 2017 toob sulle palju uut ja põnevat.

Sa tunned endas soovi uuesti otsast alustada. Soovi seikluste järele. Soovi põneva elu järele. Rutiin väsitab sind. Mõned Kalad otsustavad oma vana ja kulunud suhte ära lõpetada, et alustada uut ja põnevat seiklust kellegagi, keda nad vähe tunnevad. Järgi oma südant sellegipoolest, ta oskab sind juhatada.

Aasta viimasel poolel olukord stabiliseerub ja sa tunned end rahulikumana ja muretuna.

Tervis:

2017. aasta jooksul katsud sa oma energiat säästa ja mitte ennast väsitada.

Katsu üheksal esimesel kuul vältida liigseid liialdusi - eriti lauas ja voodis. Soovitav on pidada kerget dieeti. Mõlemas valdkonnas. Ja pidada rangelt kinni hügieenist!

Kuidas ka ei ole, Saturn, kes sinu poole hea pilguga vaatab, kaitseb sind sügis-talviste haiguste eest.

Töö:

Kui sa võid vältida liigset kriitikat oma töökaaslaste suhtes, siis tuleb 2017. aasta professionaalsel pinnal üsna hea.

Uraanus on sinu tähemärgis ja annab sulle võimaluse leiutada uusi võimalusi, et lahendada vanu probleeme.

Algusest peale tundub see aasta eriti eriline.

Päike, Merkuur ja Marss on sinu vastu sõbralikud ja lubavad sul endast anda maksimum. Kevadel muudavad Päike ja Marss su eriti aktiivseks ja meeldivaks nende silmis, kes on enda ülesandeks võtnud sinu kritiseerimise või nende, kellega sul töövestlus ees on.

Probleemid kerkivad esile otsekohe peale suve lõppu. Tähed on sinu tähemärgiga vastuseisus ja sa oled liiga nõudlik, isegi siis, kui seda vaja ei ole. Ära näri teiste kallal, sest detsembris oled sina see, keda üle kuulatakse.

Raha:

Trigoon Jupiteri ja sinu tähemärgi vahel 2017. aastal muudab selle aasta eriti õnnelikuks finantsilisel pinnal. Sinu intuitsioon kulude ja investeeringute suhtes on märkimisväärne.

Sa võid saada ühe korraliku summa mõnelt kaugelt sugulaselt, kellest sa seni midagi ei teadnud.

Kui sul on palju ideid, mis ootavad realiseerimist, siis tee seda teisel aprillikuu poolel, kui Merkuur on sinu rahamajas.

Hoidu liigsete kulutuste eest talvel! Tähed ei ole sulle siis soodsad ja liigne kulutus võib sulle kaasa tuua suuri kahetsusi.






Kommentaare ei ole