{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Jäär

K una sina, kallis Jäär, oled tuntud oma entusiastliku iseloomu poolest, oled sa kindlasti juba mõtelnud, kuidas järgmine aasta sinu jaoks l...

Kuna sina, kallis Jäär, oled tuntud oma entusiastliku iseloomu poolest, oled sa kindlasti juba mõtelnud, kuidas järgmine aasta sinu jaoks läheb? Toob see sulle õnne, edu, tervist ja armastust?

Kallis Jäär, väga hea meel on teatada, et kõik need küsimused leiavad positiivse vastuse! Just nii!

2017. aasta tuleb sinu jaoks huvitav ja põnev, suuri paranemisi on oodata sinu tutvusringkonnas.

Sa töötad palju ja annad endast kõik, et oma elujärge parandada ja see tasub ennast mitmekordselt ära.

2017. aasta toob sulle olulist edu ja muudab sinu arvamust endast ja lausa püsival moel. Sinu esimene kasu paneb sinu enesekindluse paika.

Armastus:

Aasta alguses oled sa tunnete valdkonnas pigem pime ja kurt. Veenus aitab sul aastat alustada positiivselt aga parimad kuud sinu jaoks jäävad aprillist augustisse, kui armastusetäht moodustab jõuab Kaksikutesse.

Sellel perioodil oled sa eriti muretu, sotsiaalne ja lood uusi ja põnevaid tutvusi.

Need, kes on kellegagi juba koos, tunnevad uusi tuuli oma suhtes.

Septembris, kui Jupiter asub vastasseisu, võtad sa vastu ühe väga olulise otsuse oma suhte osas, et leida lõplikku stabiilsust.

Tervis:

Ole niipalju ettevaatlik, kui võimalik, sest Saturni tõttu, kes on sinu vastu halvasti häälestatud, ohustab sind  stress ja ülekoormus. Ära sellest hoolimata muretse - Jupiter, kes on sinu tervisemajas kuni septembrini hoiab sind varjul probleemide eest.

Aprillist juulini oled sa Veenuse soosingu all ja võid rõõmustada hea füüsilise vormi üle, suveks oled sa ilus ja särav.

Septembris tuleb ettevaatlik olla kehakaaluga, kalduvus liialdustele.

Töö:

Saturn muudab selle aasta eriti huvitavaks professionaalsel pinnal. Juunist juulini oled sa väga ajali, see tuleb kasuks ühe olulise töövestluse juures. Suvepuhkust alustad sa hea tuju ja võidetud enesekindlusega, rahul oma saavutatud edu üle. 2017. aasta täidab kõik su lootused töövaldkonnas.

Raha:

Jupiteri ja Saturni positiivne mõju muudab su finantselu õnnelikumaks, kui seda oli eelmine aasta.

Võta olulisi otsuseid investeeringute suhtes vastu maikuu esimesel poolel. 


Kommentaare ei ole