{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta horoskoop - Kaljukits

Armastus:  Tundeelus tõotab tulla väga positiivne aasta. Esimese üheksa kuu jooksul tunned sa end toetatuna Jupiteris kasulikust mõjust, mis...

Armastus: 

Tundeelus tõotab tulla väga positiivne aasta. Esimese üheksa kuu jooksul tunned sa end toetatuna Jupiteris kasulikust mõjust, mis täidab sind suure optimismi ja rahuga. Sa oskad ühendada kire ja mõistuse.

Sa soovid viia lõpuni selle, mille sa oled oma tuleviku jaoks välja valinud.

Mõned Kaljukitsed tunnevad soovi üksiolemise järgi - ära muretse liialt, see on vaid olulise muutuse, ühe tähtsa suhte eelmäng.

Tervis 

Tähed lubavad sulle üsna rahuldavat vaimset ja füüsilist vormi uueks aastaks. Pööra rohkem tähelepanu sellele, mida sa sööd ja liigu palju. Väldi aasta viimasel kuul liigset rasvast.

Töö

Kui sa oskad ära kasutada aasta esimestel kuudel ettetulevaid häid juhuseid, tuleb see aasta väga soodus professionaalsel pinnal. Marss on sinu elemendis jaanuaris, niisamuti, kui tähed, mis teda saadavad ja mis annavad sulle võimaluse silma paista oma oskustega. Võib juhtuda, et isik, kes sind siiamaani on kritiseerinud, leiab võimaluse, et sind kiita. Või on see siis töövestlus, kus sa muljet positiivselt avaldad. Igal juhul 2017. aasta toob sulle palju rahulolusid kogu aasta vältel.

Peale suvepuhkust oled sa heas vormis.

Novembris suudad sa ühte tähtsat isikut mõjutada.

Raha. 

Jupiteri hea positsioon aitab sul nautida suurt rahalist stabiilsust sellel aastal. Jaanuari ja veebruari vahel on päike ja Merkuur sinu rahamajas ja aitab sul realiseerida investeeringuid, mille tulemused rahuldavad sind järgnevate kuude jooksul.

Ära usalda halbu isikuid aasta lõpus. Sul on varjatuid vaenlasi: mõned inimesed võivad anda sulle nõuandeid, mis on mõeldud sinu hävitamiseks.

Reis: 

Kaljukits on jonnakas aga samuti stiilne ja intelligentne. Tema vajadus kõike kontrollida võib tihti probleeme tekitada. 2017. aastal on sul lõpuks ometi võimalus lõõgastuda ja tutvuda võõraste kultuuridega. Kaljukits valib tõenäoliselt sihtpaigaks mereäärse koha, et nautida eksootilisi roogi ja imetleda ajaloolisi monumente.

Vali Türgi oma sihtkohaks.

Kommentaare ei ole