{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Kits (Lammas)

K itse (ka Lamba) aastal sündinud inimesed on suured unistajad. Nad on oma hingepõhjas kunstnikud, kes unistavad maailma paremaks muutmise...

Kitse (ka Lamba) aastal sündinud inimesed on suured unistajad. Nad on oma hingepõhjas kunstnikud, kes unistavad maailma paremaks muutmiseks. Nende harjumus unistada võib aga meeleheitele ajada nende lähedasi. Ometi Kits (Lammas) ei tee kunagi teistele halba, üldjuhul on nad head ja siirad inimesed, kellel ei ole halbu kavatsusi.

Tal on soov ümbritseda end oma sõprade ja perega, ta ei armasta üksindust. Ta sõltub suurel määral teistest inimestest. Üksinduses jääks ta ruttu masendusse. Tema jaoks on elutähtis tunda end armastatuna ja vajalikuna. Ümbritsetuna oma lähedastest, tunneb ta end tõesti õnnelikunaja hästi.

Ta on väga loominguline ja tahab oma andekust ellu rakendada.

Ta ei ole alati rõõmus ja heas tujus, selle jaoks on ta oma hinges liiga suur pessimist. Tema pessimism ja sagedased tujumuutused ei muuda elu tema kõrval just kergeks.


Õnnenumbrid: 3, 4, 5, 12, 34, 45, 54

Sobib: Tiiger, Hobune, Ahv, Draakon

Ei sobi: Kukk



Armastus


Selle märgi all sündinud inimesed on romantikud. Nad on tundlikud ja unistavad suurest armastusest. Nad usuvad hingesõbra eksistentsi. Kui nad on leidnud kellegi sobiva enda jaoks, seovad nad end temaga kogu eluks. Truudus ei hirmuta neid. Vastupidi - nad unistavad rahulikust ja ülesehitavast suhtest. Nad vajavad kaaslast, kes suudab neile pakkuda turvalist ja rahulikku elu.

Nad ei kannata valet ja petmisi.


Head küljed


Nad on väga head inimesed. Nende kaasasündinud headus äratab teistes sümpaatiat ja poolehoidu. Teda ei saa vihata. Kits (Lammas) armastab oma loomult teisi inimesi. Ta kaitseb nõrku, rõhutuid ja abivajajaid. Ta tunneb teiste valu enda sees. Ta võib tihti iseennast teiste vajadusi eelistades hoopis ära unustada.

Ta tahab end kasulikuna tunda, ta tahab näha õnnelikuna. Ta ei ole omakasupüüdlik. Harva ootab ta midagi tasuks oma teenete eest.




Puudused


Tal võib sageli ette tulla tujumuutusi, millega on mõnikord raske harjuda. Ta ei suuda varjata oma tundeid.

Ta on kunstnikuhingega ja tal on raske keskenduda, tal puutub metoodilisus. Ta tegutseb usaldades oma vaistu, ilma mõtlemata ja ta ei ole üldsegi organiseeritud. Ideed tulevad talle juhuslikult, täpselt nii, kuidas juhtub.


Töö


Ta on asjalik ja kohusetundlik. Tema positiivne energia on nakkav ka teistele. Ta ei kannata stressi ja eelistab rahulikku keskkonda töötamiseks. Liigne surve mõjub talle halvasti.

Ta armastab töötada kollektiivis ja olla teistega kontaktis. Ta ei suudaks üksi töötada. Ta tahab suhelda, jagada kogemusi . Üksi töötades võib ta langeda masendusse.


Kommentaare ei ole