{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Madu

L äänemaailm on andnud Maole negatiivse pildi, samal ajal, kui idamaades on Madu aga hoopis väga suure au sees. Inimesed, kes on sündinud s...

Läänemaailm on andnud Maole negatiivse pildi, samal ajal, kui idamaades on Madu aga hoopis väga suure au sees. Inimesed, kes on sündinud selle tähemärgi all, on üldjuhul hea huumorimeelega ja ilusa välimusega.

Selle tähemärgi all sündinud inimestes on midagi müstilist ja salapärast, temast ei ole kerge aru saada. Enamiku ajast on nad enesesse sulgunud ja ei näita oma tundeid ega mõtteid teistele välja. Mitte keegi ei tea seda, mida nad päriselt mõtlevad ühest või teisest asjast. Madu ei vaja suhtlemist teiste inimestega ega otsi ka endale uusi tutvusi.

Ent ta on väga hea vaatleja, kellele midagi kahe silma vahele ei jää. Ta mõistab teiste inimeste tundeid hästi aga ei kiirusta oma arvamuse andmisega. Ta hoiab kiivalt oma asju enese teada.

Ta on oma loomult muretseja ja tihti see, kes kõnnib omapead. Ta eelistab veeta õhtupoolikuid oma kodus ja tunda end hästi, selle asemel, et minna välja. Ta on kodulembene inimene.

Ta huvitub paljudest asjadest. Tal on suur teadmistejanu ja soov õppida ning omandada uusi teadmisi. Tal on palju küsimusi ja ta otsib neile vastuseid. Madu on suur filosoof.

Õnnenumbrid: 1, 2, 4, 6, 13, 24, 42, 46

Sobib: Härg, Draakon, Jänes, Kukk

Ei sobi: Siga, Ahv, Tiiger, Madu






Armastus


Kui ta leiab inimese, kes talle meeldib, siis katsub ta teda otsekui ära võluda, et teda endale saada. Tavaliselt äratab ta armastust ja imetlust. Tema salapärane külg on see, mis tõmbab teisi tema poole. Tihti mängibki ta raskesti kättesaadavat.  Kui Madu aga kord on juba armunud, siis on ta truu kaaslane, kelle juures peaks arvestama sellega, et tema on see, kes tahab alati, et tema sõna peale jääks. Ta on hästi armukade ja see võib tekitada pahandusi. Ta ei suuda leppida teadmisega, et ta ei ole ainuke siin maa peal. Madudel on mõningaid raskusi usaldusliku suhte loomisega, ta umbusaldab teisi, kartusest, et teda maha jäetakse või petetakse.

Ta on intelligent ja väga huvitava sisemise eluga inimene. Ta on originaalne, elav, aitab teistel uusi asju avastada ja näha maailma läbi teise pilgu. Tal on vähe sõpru.




Head küljed


Ta on kannatliku loomusega ja oskab end vaos hoida. Sa näed teda harva vihasena, ta oskab end kontrollida ka kõige raskemates olukordades. Tema suurim hea külg on oskus hoida oma emotsioone kontrolli all. Ta teab, kuidas panna teisi end austama ja teab samuti, kuidas tuua maa peale tagasi rahu.

Ta tegutseb oma kuuenda meelega ja teeb seda, mida teab, et peab tegema.

Oma kannatustest ta ei räägi, ta hoiab neid oma hinges ja peab neid saladuses. Eluraskusi kannatab ta vaikides, ilma, et keegi kuuleks tema suust kaebusi.


Puudused



Tema suurim puudus on oskamatus ei öelda. Seda võib pidada nõrkuseks, aga tegelikult see ei ole nii. Talle ei meeldi panna teisi kannatama. Ta oskab teisi ära kuulata ja ta aimab, mida temalt oodatakse.

Tal on kalduvus oma lähedasi ära hellitada, ilma raha lugemata külvab ta neid kallite kingitustega üle. Oma lastele ei keela ta midagi.


Töö


Ta on teadmitejanune ja armastab õppida. Talle meeldivad ta uued väljakutsed. Ta tahab mõista ja aru saada, ta on intellektuaal. Ta januneb teadmiste järele ja tahab teha tööd, kus ta saab oma teadmisi rakendada.

Üldiselt eelistab ta töötada pigem üksi, kui kollektiivis. Ta on asjalik ja teeb oma tööd hästi ning kohusetundlikult. Tal on päris palju häid tutvusi, kelle abil ta karjääriredelil kiiremini tippu jõuab.

Kolleegidel võib ette tulla raskusi temaga, sest tema pealtnäha saladuslik loomus ja reserveeritud oleks ei muuda suhtlemist temaga lihtsamaks  See näiliselt ükskõikne olek aga aitab tal vältida palju tülisid ja kolleegide vahelisi erimeelsusi.

Kommentaare ei ole