{ads}

HIDE

Viimased

latest

Parim viis oma viha kontrollida horoskoobi järgi.

JÄÄR  E t oma viha kontrollida peab jäär selle välja laskma endast. Valige selleks siiski mõistlikke vahendeid selle asemel, et mõtl...


JÄÄR 

Et oma viha kontrollida peab jäär selle välja laskma endast. Valige selleks siiski mõistlikke vahendeid selle asemel, et mõtlematult ringi tuuseldada. Te võite taguda patja või poksikotti, minge jooksma, taltsutage oma viha tegeledes millegi kasulikuga.


SÕNN

Sõnnil on kalduvus mitte kunagi vihastuda, aga kui ta kord vihaseks saab on teistel targem ettevaatlik olla. Et oma viha talitseda, peate te ennast kontrollima. Muidu ei saa te sellest ei üle ega ümber. Ohjeldage ennast, te tunnete seda kunsti ju suurepäraselt!

KAKSIKUD

Kui Kaksikud vihastavad, ei kuula nad enam üldse ja hakkavad rääkima. See pole muidugi kõige parem lahendus tüli lahendamiseks. Kui Kaksikud vihased on, peaksid nad pidama pausi ja kuulama seda, mis teistel öelda on.




VÄHK

Vähi viha on sama põletav, kui maa südamik ja kõige mõistlikum lahendus on lasta tal põleda. Minge
dušši alla, tehke soe vann. Vähk ei tohi lüüa kõige selle peale, mida ta teinud on vaid lasta aurul välja tulla.

LÕVI


Lõvil on kalduvus olla enesekeskne, sellepärast, kui mõni asi neid hulluks ajab, süüdistavad nad iseennast. Lõvi peab arvestama teiste tunnetega ja sellega, millist mõju nende viha teistele avaldab. Üldjuhul sellest piisab, et neid vaigistada.


NEITSI


Neitsi on oma eelarvamuste ohver, sellepärast kui asjad ei suju nii nagu ta tahaks, viib see ta endast välja. Selle asemel, et vihastuda, peaks Neitsi keskenduma üldpildile ja aru saama, et kõik saab korda.


KAALUD


Kaaludel puudub üldjuhul otsusevõime, see tähendab, et tihti nad ei suuda haarata häid juhuseid elus. See võib omakorda viia rahulolematuseni ja soovile kätte maksta. Kaalud peaksid endale meelde tuletama, et vihastumine ei anna midagi ja teeb vaid neile endile halba.





SKORPION


Skorpion on kõikidest tähemärkidest kõige ohtlikuma vihaga. Skorpion väljendab oma viha kummalisel moel: mõnikord on ta rahulik ja sisemiselt keev, teistel kordadel paugub ta viha tuhande päikee energiaga. Skorpion peaks õppima sügavalt sisse hingama ja mediteerima oma viha ajal.


AMBUR


Ambur usub, et teab kõike. Ta on siiras ja jonnakas. Tema vihahood ei tundu olevat otsesed, vaid kaudsed aga seda ohtlikum ta on. Ärge unustage kaastunnet teiste vastu.


KALJUKITS


Kaljukitsel on soov kõike kontrollida tänu oma suurele muretsemisele. Ta ärritub, kui asjad ei lähe nii, nagu ta soovib. Kaljukits võib rahuneda endale meelde tuletades, et kõik ei keerle tema ümber. Natuke järelemõtlemist ja iseendale keskendumist teevad teile palju head.





VEEVALAJA


Veevalaja on muidu loomult vaikne aga vihasena möirgav lõvi. Oleks hea, kui te suudaksite sellistel puhkudel rääkida rahulikult. Isegi, kui see on teie jaoks raske, on see lõpptulemust väärt.


KALAD


Kaladel on vaja olla omaette, kui nad vihaseks saavad. Selle asemel, et patja nutta, hingake sisse ja mõtelge, mille pärast te üldse vihaseks saite? Kõigel on lahendus.



Kommentaare ei ole