{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

SÕNN Üldine Isegi, kui selle märgi all sündinud on üldjuhul kinnised ja paindumatud, 2016. aasta horoskoop ennustab, et see aasta toob kaasa...


SÕNN

Üldine

Isegi, kui selle märgi all sündinud on üldjuhul kinnised ja paindumatud, 2016. aasta horoskoop ennustab, et see aasta toob kaasa võimaluse elada läbi tõelist noorendavat kuuri. Te leiate ideed ja mõtteviisid, mis on teile tundmatud ja annavad teile palju mõtlemisainet.
Teie era-, pere- ja professionaalses elus on palju muutusi paremuse poole ees.
Isegi, kui Sõnni tähemärgi all sündinud armastavad teha kõike neile omasel viisil, kohtub ta 2016 aastal uute inimestega ja kogeb uusi kogemusi, mis muudavad tema mõtteviisi ja tema vaadet elule. Kui te peate uudsele vastu vaatama, valite te tavaliselt uute perspektiivide ignoreerimise ent sellel korral olete te avatud ja see tuleb teile kasuks. Teil on sageli raske kaasa minna maailmas asetleidvate möödapääsmatute muutustega.

Töö.
Te võtate vastu häid otsuseid ja see toob teile kaasa ametialast edu.
Aga te tunnete, et teil ei ole karjääriredelil palju valikuid ja ta soovite muutusi. Te olete liiga ratsionaalne, et pühenduda ainult ühele ainsale tegevusele ühel ametikohal. Teil tuleb ette võimalusi teisteks tegevusteks aasta jooksul.

Raha.
Need uued tegevused annavad teile soovi kulutada rohkem raha, kui tavaliselt. Muretsemiseks pole sellegipoolest põhjust, sest te ei suuda kunagi unustada oma loomupärase mõistlikkuse ja säästliku külje.

Armastus.
See uus ja ootamatu soov tundma õppida elu väljaspool annab teile võimaluse edu saavutada isiklikul pinnal. Te oskate oma tundeid kontrollida. Teile ei meeldi näitleja, kes tunnetega mängivad, sest siirusel on teie silmis suur tähtsus. Te tahate ennekõike elada autentseid kogemusi kõigis eluvaldkondades. Horoskoop lubab, et te saate sellel aastal ellu viia oma objektiivid.



Kommentaare ei ole