{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

JÄÄR   Üldine. Peale eelmiste aastate üleminekuperioodi 2016. aasta Jäärade horoskoop ennustab teile, et sellel aastal pe...




JÄÄR

 

Üldine.
Peale eelmiste aastate üleminekuperioodi 2016. aasta Jäärade horoskoop ennustab teile, et sellel aastal peate te avastama tundmatuid maid. Esimese poole aastast üritate te harjuda selle tundmatu ümbrusega. Et edu saavutada peate te kasutama kindlaid märgiposte, mille te olete omandanud oma minevikukogemustega.
2016. aastal on väga oluline, et te leiate oma kriteeriumid, see võimaldab teil edasi minna. Ja te peate edasi minema, et roiskumist vältida. Te peate vältima igavat rutiini. Keskendumine uutele suhetele ja kohtadele aitab uue aastaga kergemalt harjuda.

 

 

 



Töö.
2016. aasta märgib end suurte muutuste poolest, on selleks siis komandeering või informatsiooni ja ideede vahetamine. 2016. aasta horoskoop tõotab teile, et sellel aastal tuleb teil ette ametialaseid raskuseid aga õnneks te oskate neist välja tulla.
Te olete valmis probleemide lahendamiseks, eriti just esimesel kümnel kuul, kui teie energiatase on kõrge. Horoskoop lubab teile, et te oskate olla otsusekindel ja julge, see on vajalik aastalõpuks, sest see on moment, kus teie võimalused karjääriredelil tõusta on kõige suuremad.

Raha.
Head juhused on saadetud võimalikkusest näha rikkust kasvamas, personaalsel plaanil, kui ka finantsplaanil. Teie visadus viib sihile ja seda siis, kui te oskate panna piiri oma kulutustele. Te peate meeles pidama, et see olukord võib olla hetkeline. See on ideaalne periood, et investeerida tulevikku.

 

 

 



Armastus.
2016. aasta horoskoop lubab teile lõpuks ometi rahu peale kaootilist 2015. aastat. See võimaldab armunutel end taas avastada ja leida üles tunded, mille nad olid sel raskel perioodil unustanud.
Kui te otsite kaaslast, siis on hetk teie jaoks huvitav. Ees on mitmed kohtumised üsnagi ekstravagantsete inimestega. Teile jääb ainult valikuprobleem oma lugematute austajate vahel.

Tervis.
Horoskoop lubab teile head tervist, mis ei tähenda, et te ei pea pingutusi tegema, et seda alal hoida. Kui te selle üle ei valva, võite te unustada oma tervise eest hoolitseda tänu ajapuudusele.



Kommentaare ei ole