{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

KAKSIKUD Üldine. Viimased aastad olid teie jaoks töised ja rasked, 2016. aastal keskendute te isiklikule arengule. Eelmise aasta jooksul oli...


KAKSIKUD

Ãœldine.
Viimased aastad olid teie jaoks töised ja rasked, 2016. aastal keskendute te isiklikule arengule. Eelmise aasta jooksul olite te sunnitud enese peale võtma mõned kohustused ja sellel aastal võite te lõpuks ometi nautida auga ära teenitud vabadust.
Katsuge mõista omaenda soove ja vajadusi.
Te armastate vabadust ja teha seda, mida soovite, et õnne leida aga viimasel ajal ei olnud teil palju valikut ja te pidite oma tegude eest vastutust kandma. Sellel aastal unustage minevik. Te ei huvitu tavaliselt tavalistest eluprobleemidest aga sellel aastal peate te keskenduma reaalsusel, et määratleda oma järgmine eesmärk. Te saate sellega suurepäraselt hakkama kui ta võtate seda probleemi, nagu väljakutset.

Töö.
See on ideaalne aeg, et edasi liikuda ja areneda, sest viimastel aastatel olete te oma teadmisi ja oskusi hästi ära kasutada osanud. Inimesed märkavad teie enesekindlust ja võimeid ja hindavad teid. Teil on vaja aega, et ellu viia ametialased eesmärgid aga kui te seda saavutate on teie edu kestev.

Raha.
Kaks viimast aastat on teid õpetanud valvama oma kulutusi ja olla mõistlikum. 

Armastus.
Tänu uutele tutvustele (tõsistele või mitte) suudate te avastada oma uut isiksust. Kui te olete vallaline, olete te võlutud ühest isikust, kes aitab teil uusi perspektiive avastada. Neile, kes on kellegagi koos, avaldub kaaslasele võimalus üleminekuperioodi ületada. 


Kommentaare ei ole