{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tere. Mina olen nartsissist

    "Tere. Mina olen nartsissist. Sa jäid mulle silma, sest sa...

 


 
"Tere. Mina olen nartsissist. Sa jäid mulle silma, sest sa olid rõõmus, naeratav, tundlik, empaatiline ja meeldisid mulle. Ma tegin kõik, et sa tunneksid ennast erilisena, väljavalituna, ainsa naisena maailmas. Ma äratan armastuse su südames.
Kui sa oled täiesti minu oma, kaotan ma sinu vastu huvi ja hakkan sind ära kasutama. Ma hakkan sinu vastu kasutama kõike seda, mida sa mulle usaldanud oled. Ma panen sind kõiges kahtlema. Ma analüüsin su nõrkusi, hirme ja kartusi ja hakkan kasutama seda sinu vastu, et tekitada sinus süütunnet ja teha sulle halba. Ma hoolitsen selle eest, et sa ei kohtuks enam oma lähedastega ja jääksid täiesti üksi. Ma ütlen sulle, et sa oled rumal ja nõrk, ilma iseloomuta inimene. Ma süüdistan sind kõikides probleemides. Ma ütlen sulle, et sa oled hüsteeriline ja kujutad endale igasuguseid asju ette. Enamiku ajast ootad sa mind pisaraid valades kuni selle hetkeni, mil sa ei suuda enam ilma minuta elada. Ma ütlen sulle, et sa oled kole, rumal ja nõrk inimene. Ma keeran kõik olukorrad sinu vastu. Ma tahan, et sa vabandaksid minu ees ja tunnistaksid, et ma olen sinust tugevam. Kui ma sinust ära tüdinen, valin ma teise ohvri. Sinu elu on aga igavesti rikutud. "
Pühendusega kõikidele, kellel on kogemused selliste inimestega. Põgenege sellise inimese eest, sest tõeline armastus ei ole toksiline."

Kommentaare ei ole