{ads}

HIDE

Viimased

latest

Poeg, kes kaotas oma ema, jagas teistega ema hüvastijätukirja, mis liigutas kõiki lugejaid südamepõhjani

 Redditi keskkonnas jagas üks noor mees oma ema hüvastijätukirja teistega. Tuleb tunnistada, et kiri on tõesti liigutav ja väga ilu...

 Redditi keskkonnas jagas üks noor mees oma ema hüvastijätukirja teistega. Tuleb tunnistada, et kiri on tõesti liigutav ja väga ilus.
Tema nimi on Matt Glad. Tegemist on noore mehega, kes jagas liigutavat kirja Redditi foorumis, tekitades sellega tugeva emotsioonidelaine lugejate seas. Kirja oli talle kirjutanud tema ema paar päeva enne kui ta raske haiguse tagajärjel suri. 

Matt Glad lisas oma postitusele järgmised read: " Ma igatsen iga päev oma ema järele. Ent kui ma mõtlen tema peale, ei suuda ma takistada end naeratamast. Ärge unustage öelda inimestele, keda te armastate, kui tähtsad nad teie jaoks on. Tuletage neile iga päev meelde, et te neid armastate!" 

 

A letter from my mom that I found after she passed away from cancer
byu/MattGald inMadeMeSmile

 


Kirja sisu on aga järgmine : 

"Tere Matt,

Ma kirjutan sulle selle kirja lootusega, et sa selle leiad ühel päeval. Ma loodan, et sa tead, kui palju ma sind armastasin! Sa oled olnud kõige lahkeim hing kõikide seast, keda ma tundsin. Sa olid alati minu jaoks olemas, kui ma sind vajasin. Sa tulid töölt ära teades, et sul ei olnud enam mingit sissetulekut lihtsalt selleks, et mul oleks keegi, kes toob mulle rohud. Kui ilus tegu! Tänan sind selle eest. Ma loodan ja palvetan, et sa oled Kristie ja Kylega lähedane. Pere on kõik. Ma loodan, et sa oled leidnud endale inimese, kellest sa oled unistanud ja et sa oled väga õnnelik ning rahul oma eluga, sa väärid seda nii väga. Üks parematest aegadest, mis me koos veetsime oli skulptuuride muuseum, mida me külastasime. Kas sa mäletad? Ma valvan alati sinu üle. Ma olen alati tundnud suuremat hirmu sinust lahkumise ees, kui surmahirmu. Sa olid parim poeg, kes olla saab. Kuni me uuesti kohtume! Armastan igavesti! 

Ema. XO"

 


Lugejad olid liigutatud südamepõhjani

Need sõnad liigutasid tugevalt Redditi kasutajaid. Kommentaaride seast kirjutas üks lugeja nii : "Matt, ma abielluksin sinuga pelgalt sinu ema kirja põhjal! Ära ole liiga karm iseenda vastu praegusel hetkel."

Teine lisas : "Sa oled erakordne inimene, et sa olid nii armastusväärne ja hooliv oma ema vastu sellel raskel hetkel."

Kolmas kinnitab : "Emana pean ma ütlema, Matt, et sa oled väga, väga väärtuslik poiss."

Teised jälle kirjutasid nii : "Ma olen nii õnnelik, et su emal oli selline poeg nagu sina ja et sinul oli selline ema nagu tema."

"Minu telefoniekraan on udune, mu silmad on pisaraid täis. Suur kaastunne!"

 

Kommentaare ei ole