{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu toob head õnne nende tähemärkide esindajate jaoks

 Suvi ei olegi enam kaugel. Planeetide seisu vaadates tundub, et juunikuu toob kaasa head õnne kolme tähemärgi esindajale. ...

 Suvi ei olegi enam kaugel. Planeetide seisu vaadates tundub, et juunikuu toob kaasa head õnne kolme tähemärgi esindajale.




Planeetide kuningriigis on elu ilus. Ilmad on juba suviselt ilusad, planeedid on aga hakanud meile saatma paremat ja kergemat energiat, mis peaks tegema tuju heaks ja meele rõõmsaks ning viima kõik mured mõneks ajaks ära. Juunikuu peaks tulema kokkuvõttes väga hea ja seda mitme külje pealt. Planeedid soovitavad meil olla maailmale avatum. Kaksikute aeg on käimas, sest Päike on hetkel Kaksikute märgis. Lisaks Päikesele on Kaksikutes ka Merkuur, Jupiter ja Veenus, mis kõik lisavad meile enesekindlust juurde. Jupiter toob meile häid ideid. Otse loomulikult saavad osad tähemärgid sellest suuremat kasu, kui teised. 

 


Milliste tähemärkide esindajatele toob juunikuu kõige rohkem õnne? 


KAKSIKUD

Kaksikute jaoks peaks juuni olema selle aasta kõige parem kuu. Kõik võimalused on tema jaoks avatud. Kaksikuid kannab sel kuul kätel hea õnne planeet Jupiter, mis just jõudis Kaksikute konstellatsiooni. Mitte miski ei peata Kaksikuid enam. Tema plaanid hakkavad taas liikuma, uued ideed tekivad. Kaksikute esindaja näeb kaugele ja tal on tuline õigus iseendasse uskuda. Planeedid tema pea kohal liidavad oma jõu, et pakkuda talle seda, mis on kõige parem. Tänu sellele muutub ta veelgi ambitsioonikamaks ja julgemaks ning hakkab ellu viima veelgi suuremaid plaane. Järgmistel päevadel võib kõik tema jaoks muutuda. Mitmed head uudised on teda ees ootamas. Kaksikute esindaja võtab oma elu ohjad enda kätte ja viib oma unistused ellu. 

Kõige parem on veel see, et kõik planeedid toetavad teda praegusel hetkel. Merkuur ja Veenus on Kaksikute märgis, tänu sellele teab ta, kuidas nurki siluda ja kuidas oma head veenmisoskust ära kasutada. Ta võib ellu viia kõik oma unistused. Ta leiab võimalused, kuidas oma lähedasi toetada. Kaksikute esindaja elu on juunikuus rohkem, kui ilus. Väga ilus periood on tema elus algamas. Eesolev suvi tõotab tulla hea. Hea energia saadab Kaksikuid praegu, kõik, mida ta puudutab, võib muutuda kullaks. Tema teha on kirjutada oma saatuse read ja panna paika oma isiklikud reeglid. Planeedid hoolitsevad kõige muu eest. 

 

 

LÕVI

Peale viimaseid natuke raskeid aegu, saab Lõvi oma hea tuju tagasi. Lõvi teab, et tema on sodiaagi kuningas ja ta on otsustanud seda teistele meelde tuletada ning tõestada. Kõik planeedid Õhumärgis aitavad tal teed rajada. Veenus (armastus) muudab teda veelgi meeldivamaks. Merkuur (suhtlemine) toob talle lahendusi probleemidele. Jupiter (hea õnn) garanteerib talle edu. Praegune periood on ideaalne selleks, et suruda oma tahtmist läbi ja panna oma sõna maksma. Kõike selleks, et oma plaane ellu viia. Miski ei peata teda enam. Ta on motiveeritum, kui kunagi varem. Ta tahab kõike. Ta mõjub oma lähedastele inspireerivalt.

Ka südameasjades on teda ees ootamas head üllatused. Muretsemiseks pole põhjust, kõik läheb paremini, kui ta seda oodatagi oskab. Lõvi võib muutuda veelgi tundelisemaks. Ta meeldib. Ta armastab ja teda armastatakse vastu. Ta näitab oma lähedastele, kui palju ta neist hoolib. Kui ta on juba kellegagi koos, näeb ta kõike läbi roosade prillide. Mitmedki lubadused saavad antud. Mitmed romantilised hetked on teda ees ootamas. Kui ta on aga üksi, siis on planeetide seis hea ja soodne selleks, et uued kohtumised aset leiaksid just sellel kuul. Suvi pole mitte ilmaasjate Lõvi lemmikkuu. 

 

 

VEEVALAJA

Veevalaja populaarsus sellel kuul ainult kasvab. Kaksikutel ja Lõvil on ühine parim sõber ja selleks on Veevalaja. Otse loomulikult, kui neil kahel läheb hästi, siis läheb hästi ka kolmandal, kelle taevast peaksid kaduma kõik murepilved. Juunikuus on Veevalajal tuul purjedes. Planeedid toovad talle head õnne kaasa. Jupiter Kaksikutes tõstab ta sadulasse ja tänu sellele on Veevalaja jaoks kõik võimalused avatud. Ta julge viia ellu ka kõige originaalsemad ideed ja teha isegi mõningaid meeletusi. Ta tunneb end hästi just seal, kus ta on. Ta teab, mida ta tahab ja tegutseb. Kõik kahtlused ja kõhklused kaovad ühe hetkega, kõikide võimaluste tee on tema ees avatud.

Planeedid soovitavad tal teha midagi, mis võimaldab tal silma paista teiste seast. Ta võidab rohkem, olles enesekindlam ja uskudes rohkem iseendasse. Ta võib kindel olla lähedaste toetusele, kes omalt poolt aitavad tal oma plaane ellu viia. Mitte ühtegi varju ega murepilve ei tohiks tekkida. Väga tore kuu, täis häid üllatusi, on teda ees ootamas.


Kommentaare ei ole