{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sa ei tohiks kinkida oma südant kellelegi, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus

 Väga palju on neid inimesi, kes armuvad mõtlematult ja ülepeakaela Kaksikutesse. Ent enne, kui asjadele tõsisem käik anda, oleks h...

 Väga palju on neid inimesi, kes armuvad mõtlematult ja ülepeakaela Kaksikutesse. Ent enne, kui asjadele tõsisem käik anda, oleks hea lugeda läbi järgnev artikkel. 


 



Kõigepealt peaksid sa arvesse võtma sellega, et Kaksikute tähemärgi esindajal on alati tuhat probleemi lahendada ja sina oled üks nendest. Samuti võta teadmiseks, et elu Kaksikutega ei ole ei puhkus ega meelakkumine. Seda mitte sellepärast, et kurjad keeled räägivad nagu oleks Kaksikutel mitu palet. Ent isegi Google otsingumootorist võib näha küsimust, millele paljud on katsunud vastust leida : "Miks Kaksikute tähemärk on kõige hullem?". Meie ei hakka kellegi üle kohut mõistma. Selle asemel aga toome me välja põhjused, miks sa ei tohiks kunagi kinkida oma südant kellelegi, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus. Olgu samuti ära öeldud, et täpselt samu artikleid on meil olemas kõikide tähemärkide esindajate kohta, sest meil kõigil on nii häid, kui halbu külgi. 

 


Miks Kaksikutest nii palju halba räägitakse? 

Jällegi ei ole see meie isiklik arvamus ega seisukoht vaid see, mida võib leida internetist. Kaksikuid ei saada just kõige parem kuulsus. Neid peetakse kahepalgelisteks inimesteks, kelle tuju muutub vastavalt aastaajale. Kunagi ei tea temaga, mida ta järgmiseks teha võib ja millises tujus ta hetkel olla võib. Ta oskab aga inimestega suhelda paremini, kui keegi teine ja teab samuti väga hästi, kuidas oma tahtmist saada. Kui ta peaks sind ärrituma, siis oled sa tähele pannud, mitu korda sina oled sellepärast juba vabandama pidanud? Tal on oskus panna sind uskuma seda, mida tema tahab. Kui sa oled otsustanud temaga suhted lõpetada, aga ei tee seda siiski sellel lihtsalt põhjusel, et oma südamepõhjas leiad sa, et ta on ikkagi nii meeldiv inimene. Selline ongi elu Kaksikuga. 

Kaksikute märki valitseb planeet Merkuur, mille tõttu ta mõtlebki nii strateegiliselt ja mitte keegi ega mitte miski ei suuda talle vastu panna. Ta oskab meeldida, ta oskab teisi võluda, ta oskab flirtida, ta oskab kasutada oma aurat ära, et oma tahtmist saada. Tema jaoks ei ole probleeme olemas. Tema jaoks on kõik normaalne. Kõik peab olema mänguline, kerge, muretu. Ta vajab meelelahutust oma ellu, põnevust ja vaheldust.  Otse loomulikult ei paista see just eriti usaldusväärsena. Ja otse loomulikult on selline suhtumine täiesti vastuvõtmatu kõigi nende jaoks, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse ja Vähi tähtkujus. Seega, kui sa ei taha kogu aeg nuputada, kas su kallim sulle räägib asju niisama selleks, et sulle meele järele olla või on tal tõsi taga, ei maksa sul ennast temaga siduda. 

 


Mis on Kaksikute kõige suurem puudus? 

Kaksikutel on täpselt sama palju häid, kui halbu külgi. Nii nagu kõikidel teistelgi. Elu Kaksikuga ei ole kunagi igav. Talle meeldivad üllatused, ta tahab uusi muljeid ja elamusi. Talle meeldivad suurejoonelised vastuvõtud ja veeta aega erinevates seltskondades. Paljude jaoks võib see olla kurnav ja väsitav. Talle meeldib palju naerda ja selle tõttu on paljudel raske teda tõsiselt võtta. Tõsistest teemadest rääkimine ei paku talle huvi. 

Ent üks tema puudustest võib muutuda paarisuhtes probleemiks. Talle meeldib kiirus, talle meeldib kirg ja põnevus, ta tahab tunda liblikaid kõhus. See suur kireleek võib aga kustuda sama ruttu ja seejärel ajab kooselu sinuga teda ainult haigutama. Ta on väga nõudlik partner. Ta tahab naerda, teeb kahemõttelisi nalju, on alati valmis kaasa lööma ja võib teinekord vastata üsna teravalt. Tal on alati suured plaanid ja kui kõik ei lähe nii nagu tema seda tahab, siis võib ta minna mujale vaatama. Ta on küll väga meeldiv ja võluv, ent mõnikord kergemeelne ja pealiskaudne. Kaksikud ei paista just silma truuduse poolest. 

 


Kui Kaksikute tähemärgi esindaja avaldab armastust

Tal on raske paigal püsida. Talle meeldib liblikana ringi lennata. Ta tahab kirglikku ja tormilist suhet, mis paneb ta silmad iga hetk särama. Tema käte vahel tekib tunne nagu mitte midagi halba ei saaks juhtuda. Ta oskab luua usalduslikku õhkkonda, ta teab, kuidas panna sind naeratama ja kuidas sind maha rahustada. Ta võib sulle kohe armastust avaldada, tema jaoks ei valmista see mingit probleemi. 

Talle meeldib flirtida, talle meeldib kurameerida. See on tema meeldivam ajaviide. Ent kui sa kingid talle oma südame, võid sa kindel olla, et ta viib su seitsmendasse taevasse. Ta paneb sind unustama kõik su mured ja probleemid ning viib sind endaga hoopis teise universumisse. Sul tuleb lihtsalt meeles pidada seda, et teie lugu võib sama ruttu läbi saada, kui see algas. Vähemalt on sind ette hoiatatud.




Kommentaare ei ole