{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

 Mida on meie jaoks varuks järgmisel nädalal? Vaadates planeetide seisu tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks ei tule j...

 Mida on meie jaoks varuks järgmisel nädalal? Vaadates planeetide seisu tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem. Muretsemiseks aga ei ole põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 


 



Kui järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teisi on ees ootamas natuke keerulisem nädal. Seda ei maksa isiklikult võtta, sest planeedid ei ole kellegi peale pahased. Ent planeetide seis muutub igal nädalal ja koos sellega ka valitsev energia. Mõnikord läheb hästi, teinekord tuleb leppida vähemaga. Seda enam, et tuulesuund on muutumas praegusel hetkel. Kui sinul järgmisel nädalal ei peaks vedama, siis võta seda rahulikult ja ära ärritu. Varem või hiljem saab kõik korda nagunii. 


Milliste tähemärkide jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

JÄÄR

Jäär peab ennast järgmisel nädalal rohkem hoidma. Võib-olla on ta viimasel ajal ennast tõsiselt ära kurnanud ja teinud rohkem, kui vaja. Võib-olla on keegi öelnud talle midagi, mida poleks olnud vaja. Võib-olla väsitab teda planeetide seis praegusel hetkel? Marss on praegusel hetkel Jäära märgis. Marss saadab Jäärale energiat juurde ent kui Jäär vahepeal ei puhka ja oma patareisid täis ei lae, võib ta ennast nii täiesti ära kurnata. 

Seda enam, et Päike on hetkel Kaksikute märgis. Kaksikute aeg paneb Jäära aga mõtlema mitmele asjale korraga ja selle tõttu võib ta kõige tähtsama kaotada silmist. Kõige õigem, mis ta teha saab, on oodata paremad ajad ära. 

 


AMBUR

Ambur peab jääma järgmisel nädalal rahulikuks. Sellest ajast, kui Päike sisenes Kaksikute märki, on Ambur muutunud veelgi emotsionaalsemaks ja tundlikumaks. Ta võtab kõike väga isiklikult ja tal on raske oma pettumust alla suruda. Seda saab aga seletada planeetide seisuga. Kaksikute märk jääb Amburi märgi vastu. Ent lisaks Päikesele on Kaksikute märgis hetkel terve hulk teisi planeete, mis muudavad Amburit kannatamatumaks. Hea oleks, kui ta katsuks üle olla ega hakkaks tegema meeletusi, mida tal hiljem kahetseda tuleb. Ühele Tulemärgile on seda raske aga selgeks teha. 

Kui ta suudab olla natuke paindlikum, pöördub olukord tema kasuks. Ambur on selleks võimeline, kui ta ainult ise seda tahab. Ambur oskab hästi iga olukorraga kohaneda. Järgmisel nädalal peab ta võtma rahulikult ja kuulama rohkem iseennast. Ning kasutama rohkem huumorimeelt.

Kommentaare ei ole