{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajate jaoks

 Vaadates planeetide seisu tundub, et järgmine nädal algab üle ootuste hästi just nende tähemärkide esindajate jaoks, keda on ees o...

 Vaadates planeetide seisu tundub, et järgmine nädal algab üle ootuste hästi just nende tähemärkide esindajate jaoks, keda on ees ootamas palju häid üllatusi. 

 


 


Valitsev energia on muutumas. Maikuu on vaikselt läbi saamas ning esimene suvekuu algamas. Ilmad on jälle soojad ja ilusad. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et unistada. Unistada suurelt ja uskuda oma unistustesse. Teha uusi plaane, seada uusi eesmärke. Leida lahendusi oma probleemidele. Sõlmida kokkuleppeid. Teha kõik, et tunda end hästi. Käimas on Kaksikute aeg, sest Päike on praegusel hetkel Kaksikute märgis. Kaksikud soovitavad aga olla avatud suhtlemisele ja ümbritsevale maailmale. Just sellise energiaga algabki juunikuu. Päike Kaksikutes muudab meid julgemaks, suhtlemisaldimaks ja enesekindlamaks. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks. Eriti head õnne toob järgmine nädal aga kolme tähemärgi esindajale. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

VEEVALAJA

Kevad ei ole olnud tema jaoks kõige parem. Planeetide vastuolulise energia tõttu on tema elus olnud liiga palju stressi. Ent kuna planeetide seis muutub pidevalt, on õnn pöördumas Veevalaja jaoks. See aga tähendab, et paremad ajad on tema elus algamas. Kõik see võimaldab tal natukenegi hinge tagasi tõmmata. Mitmed head võimalused on tema jaoks tekkimas lähipäevade jooksul. Seda kõike tänu mitmele planeedile, mis hetkel Õhumärgis viibivad. Rääkimata sellest, et Päike on samuti Kaksikute märgis, tuues omakorda Veevalajale head õnne. Päike muudab Veevalajat julgemaks, andes talle head energiat juurde. Kõige selle tõttu ei püsigi Veevalaja enam paigal. Ta teab edaspidi, mida ta tahab ja tunneb ennast hästi. Tänu sellele aga hakkavad asjad tema elus liikuma just õiges suunas ja just nii nagu tema seda tahab. 

Ent Päike pole ainus, mis hoolitseb meie kalli Veevalaja eest, hoides tal silma peal. Järgmisel nädalal moodustavad kolm planeeti harmoonilise aspekti Veevalaja märgiga. Lisaks Päikesele toob Veevalajale õnne Veenus (armastus). Kõige romantilisem ja sensuaalsem planeet soovitab Veevalajal unistada veelgi suuremalt ja nautida oma elu. Praegu on ka õige aeg selleks, et kohtuda inimestega. Veenus muudab Veevalajat atraktiivsemaks ja võluvamaks, tänu sellele ei peaks tema naeratus jätma kedagi ükskõikseks. Ent Veenus toob Veevalajale kaasa ka suuremat rahaõnne järgmisel nädalal. Hea õnne planeet Jupiter aga aitab tal näha kõike oma elus paremas valguses.

 

 

KALJUKITS

Suuremad muutused on Kaljukitse ees ootamas, see aga peaks tal tuju heaks tegema. Kaljukitse on ees ootamas head uudised, mis puudutavad just tema tööalaseid asju. Merkuur ja Neptuun toetavad Kaljukitse kõikides ettevõtmistes, tänu sellele peaksid kõik tema plaanid hakkama liikuma õiges suunas. Suhtlemise planeet ja unistuste planeet on järgmisel nädalal harmoonilises aspektis. See on õige aeg, et leida lahendusi oma probleemidele. Kaljukits hakkab oma tahtmist läbi suruma ning tuleb lagedale uute ideedega. Tänu temale peaksid õnnestuma mitmedki projektid ja ettevõtmised. 

Kõik see on ainult inspireeriv ja motiveeriv. Järgmisel nädalal on Kaljukitsel põhjust enda üle uhkust tunda. Ta viib kõik oma eesmärgid ellu ja suudab seejuures motiveerida paljusid teisi. Merkuur ja Neptuun on Kaljukitse kõrval, selle tõttu on järgmine nädal kõige õigem selleks, et tegutseda. Ent seda meie ambitsioonikas Kaljukits ainult ootabki, et talle antaks suuremat tegevusvabadust. Kõik see motiveerib teda ainult veelgi rohkem. Ja see on ainult algus, sest asjad hakkavad liikuma veelgi kiiremini tema elus, kui Marss siseneb Sõnni märki (sõbramärk) juuni keskpaigas. 

 

 

VÄHK

Vähk on järgmisel nädalal tegemas oma minevikuga lõpparvet ja tõtt öelda tuleb tunnistada, et just seda ta praegu vajabki. Eelmine nädal ei olnud tema jaoks kõige parem, järgmine nädal aga toob tema jaoks seda suuremat õnne kaasa. Tänu sellele leiab Vähk taas oma hea tuju ja rõõmsa meele üles. Viimasel ajal on ta olnud pigem kinnine ja tõsine. Nüüd aga peaksid head uudised, mis teda ees ootamas on, panema teda lausa laulu ümisema. Kõike seda tänu planeetide energiale. Uraan ja Merkuur tegutsevad hetkel Vähi töö sektoris, tuues talle head õnne kaasa tööalases elus ning toetades teda kõikides ettevõtmistes.

Vähk suudab kõiki ära rääkida ja veenda teisi oma ideedega kaasa tulema. Järgmisel nädalal peaksid tal tulema mitmed head ideed. Ka paar toredat kohtumist peaksid aset leidma järgmise nädala jooksul. Kõik see aga toob talle ainult kasu ühel või teisel moel. Mitmed head võimalused on samuti tekkimas selleks, et Vähike saaks oma majanduslikku seisu kindlustada. 


Kommentaare ei ole