{ads}

HIDE

Viimased

latest

Video last ootavast emast, kes otsib surnuaias jalutades oma tulevasele lapsele ilusat nime, ajas lugejad kahte leeri

  foto : unsplash / Anna Hecker   TikToki platovormil ajas...

 

foto : unsplash / Anna Hecker

 

TikToki platovormil ajas üks video inimesed kahte leeri, kus üks last ootav ema jalutab oma lastega surnuaial, otsides oma tulevasele lapsele ilusat nime. 

Tulevasele ilmakodanikule nime leidmine on tõsine peavalu paljudele lapsevanematele. Igal nimel on ju oma ajalugu. TikTokker Haley Brooks Hodge, kellel on üle 114 000 jälgija, kasutab selleks aga väga omapärast meetodit, mille kohta paljud ütlesid, et see on lausa õõvastav. Oma videos, mis on kogunub juba üle 2 miljoni vaatamise, näitab last ootav ema, kuidas tema oma tulevasele lapsele nime valib. Noor naine jalutab ilusas roosas kleidis koos oma lastega surnuaias. 

 

@hodgehouse Fun fact: My sister came from someones gravestone 🤍 #babynames #southport #love #fyp #viral #weird #graveyard ♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira

 


Surnuaedades võib leida nii ilusaid nimesid! 

Haley jalutab oma lastega haudade vahel, lugedes hauakividelt surnute nimesid kõva häälega : James, Julia, Fisher, Ella ja Galloway... 

Seejärel teeb ta väikese pausi ning näidates aia ääres olevatele laudadele ütleb ta, et vanasti tuldi tervete peredega suruaedadesse piknikku pidama. Peale seda jätkab ta haudade vahel jalutamist ning nimede lugemist : "Salem, Bunny, Winnie, Vienna ja Olympus... 

 

 


"Te tahate, et teie laps oleks kurjast vaimust vaevatud? ", küsib üks lugeja

Videod on kommenteeritud juba üle tuhande korra. Üks lugeja ütleb, et kümne aasta pärast on neil materjali, et vändata tõsielu põhjal tõeline õudusfilm. 

Teine lugeja lisab, et teda hirmutab see tõsiselt. Kolmas aga küsib, kas nad tahavad, et nende laps oleks kurjast vaimust vaevatud?

Ent on ka neid, kellele meeldib selline lähenemisviis ja kes kiidavad tulevast ema ainult takka. 

"Ma loodan, et inimesed käivad minu lapse haua juurest ka mööda ja loevad tema nime. Ma nutan kogu aeg, mõteldes oma lapsukese peale."

Kommentaare ei ole