{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Vaadates oma mehe telefoni sain ma teada, et ta petab mind."

 Tal olid kahtlused tekkinud, aga mees oli kogu aeg kinnitanud, et naine kujutab endale kõike ette ainult.     

 Tal olid kahtlused tekkinud, aga mees oli kogu aeg kinnitanud, et naine kujutab endale kõike ette ainult. 

 


 

Ãœhe uuringu järgi selgub, et truudusetute meest protsent ulatub üle 46. Naiste puhul on selleks protsendiks 36. Sama uuringu järgi selgub samuti, et vähemalt 31% meestest on valmis petma, kui juhus peaks selleks avanema ja keegi teada ei saaks. Ent sageli on valel lühikesed jalad ja petmine tuleb välja. Nii juhtus ka Laura mehega, kes jäi oma naisele vahele. Tänaseks päevaks on paar lahutamas ent noor naine, kes elab Belgias, tahtis jagada oma lugu TikToki platvormil, alustades sellest päevast, kui ta avastas, et ta mees teda petab. 

"Ãœhel õhtul vaatasin ma ta telefoni ja nägin sõnumit ühelt naiselt."  

 

 

Selle naise nimi ja perekonnanimi olid salvestatud mehe kontaktidesse. Laura luges nende vestluse läbi ja sai kohe aru, et see naine töötab tema mehe Pauliga koos ja et nende vahel on midagi. Selles vestluses oli juttu ka ühest õhtusest koosviibimisest töö juures, Paul tundis huvi, kas naine tuleb oma autoga, mille peale naine vastas jaatavalt. Selle peale vastas Paul, et see tähendab, et naine ei saa juua ja nad ei saa võtta viimast klaasi. 

Laura uuris mehe käest, mida need sõnumid tähendavad. Pauli vastus oli, et see ei tähenda midagi, tegemist on lihtsalt hea töökaaslasega, kes läks hiljuti oma mehest lahku ja on kahe lapse ema. Nende vahel aga ei ole mitte kõige vähematki. 

Ent Laura ei jäänud teda uskuma. Ta otsustas seejärel teha midagi, mida ta arvas, et ta iialgi ei tee.

Ta aktiveeris mehe telefonis GPS jälgija ja saigi teada, et Paul valetab talle tegelikult kogu aeg. Järgneva kahe nädala jooksul järgnes üks vale teisele. Iga kord, kui Paul ütles, et ta läheb kusagile, vaatas Laura äpi pealt - mees ei olnud kunagi seal, kus ta ütles, et läheb. 

Laura ootas nädala ja kaks, mõteldes igasuguseid asju oma peas. Ent ta ei teadnud veel täpselt, mis teda ees ootab. Ãœhel õhtul ütles Paul, et ta läheb sõpradega jalgpalli vaatama. Tuues ettekäändeks, et tal pole kõht tühi, ei söönud ta Lauraga õhtust ja läks selle asemel minema.  

 

 

"Ma panin tegin kohe äpi lahti ja nägin, et ta esimene peatus oli ühe toitlustaja juures, kus me kogu aeg käime. Ma arvasin, et ju ta võtab midagi kaasa sõbra juurde. 

Ta jälgis aga edasi, kuhu ta mees läks ja nägi, et mees sõitis Brüsselist välja just sinna linna, kus elas ta lahutatud töökaaslane. Nüüd oli kõik selge. 

"Ma saatsin talle samal hetkel sõnumi : "Ma loodan, et sa veedad meeldiva õhtu. Loomulikult, kui sa koju tagasi jõuad, võtad sa kõik oma asjad ja kaod. Meie vahel on kõik läbi." . Mehe vastus sellele oli järgmine: "Aga Laurake, millest räägid? ". Kuidas ka ei ole, mees jõudis koju tagasi palju rutem ja tunnistas kõik üles. 

Laura aga otsustas jagada oma lugu TikToki platvormil, et tunda end vähem üksi. Tema video on kogunud suure hulga kommentaare. 

 



@ninoushow #divorce #separation #fyp #pourtoi ♬ son original - Laura Nabette

Kommentaare ei ole