{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Sõnn

     Hobuse aastal sündinud Sõnn on ettevaatlik kõikides oma tegemistes. Ta laseb end juhatada mõistusel ja loogikal, mitte ...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Sõnn on ettevaatlik kõikides oma tegemistes. Ta laseb end juhatada mõistusel ja loogikal, mitte tunnetel. Ta hoiab eemale ebameeldivatest olukordadest ega ole lärmakas inimene. Ta elab oma elu, käib oma rada ega pööra tähelepanu sellele, mis tema ümber toimub. Ta on praktilise mõtlemisega, ettevaatlik inimene, kes ei ole harjunud ettearvamatult tegutsema. Ta ei katsu maailma muuta ega midagi teistele tõestada. Hobuse aastal sündinud Sõnn on otsusekindel ja tahtejõuline, ta teab, mida ta tahab ja teab ka seda, kuidas oma tahtmist saada. Ta on kangekaelne ja kategooriline, võimatu on panna teda oma arvamust muutma. Ta ei karda midagi, tal pole nõrkusi. Ent ta võib olla väga romantiline ja õrn. Hobuse aastal sündinud Sõnn varjab oma tugeva kesta all õrnatundelist ja head südant.

Praktilise mõtlemisega Sõnn avaldab head mõju temperamentsele Hobusele. Ta õpetab talle, kuidas olla kannatlikum. Hobuse aastal sündinud Sõnn on tasakaalukas inimene, kes on harjunud kainelt mõtlema ega muutu kunagi emotsionaalseks. Hobuse aastal sündinud Sõnn ei ole nii kangekaelne ja jonnakas, ent sama otsusekindel nagu alati. Ta ei hakka õhulosse ehitama, vaid teeb rahulikult oma igapäevast tööd. Hobuse aastal sündinud Sõnn on majandusliku mõtlemisega inimene, kes tunneb raha hinda. Ta paistab silma oma vastupidavuse poolest, ta teeb oma tööd ausalt. 

 

 

Tema peamine iseloomuomadus on otsusekindlus. Ta ei kahtle kunagi mitte milleski, eriti oma edus. Ta usub kaljukindlalt, et varem või hiljem viib ta kõik oma plaanid ellu. Ka kõige raskemates olukordades suudab ta keskenduda üksnes oma eesmärkidele. Selles pole ka midagi rasket, sest ta ei võta kunagi ette midagi võimatut ega unista ebareaalsetest asjadest. Hobuse aastal sündinud Sõnn on lihtne inimene, kes seisab kindlalt kahe jalaga maa peal. Ta ei tee kunagi ühtegi meeletust, tema elus pole kohta üllatustele ja rumalustele. Ta on tõsise ellusuhtumisega, arukas ja mõistlik inimene. Ta ei hoia suhtlemisest eemale, talle meeldivad ka suured koosolemised, ta on hea huumorimeelega.

Hobuse aastal sündinud Sõnn on tegus ja energiline inimene. Teda huvitab absoluutselt kõik. Tal on alati mingi plaan peas. Ta on töökas ja arukas inimene, kes mõtleb peaga. Hobuse aastal sündinud Sõnn on mitmekülgne inimene. Ta pühendab palju aega oma tööasjadele ent samuti huvialadele. Talle meeldib aktiivne puhkus, ta armastab reisida ja avastada uusi paiku. Ta ei kannata üksindust, leiab ühise keele kõikide inimestega. Hobuse aastal sündinud Sõnn on avaliku elu tegelane, kes on alati nähtaval kohal teiste seas. Ehkki mõnikord paistab silma ka oma reserveeritud olemise poolest.

 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Sõnn jääb truuks oma harjumustele : ta on reserveeritud, püsiv ja praktilise mõtlemisega. Need, kes teda ümbritsevad, ei kujuta ettegi, milline ta tegelikult olla võib, sest oma südames on ta sensuaalne ja romantiline. Ent ta on liigagi ettevaatlik. Partnerina on ta nõudlik. Tema kaaslane peab varuma kannatlikkust, kui ta tahab koos temaga olla. 

Hobuse aastal sündinud Sõnn on väga hea lapsevanem ja pereinimene. Ta mõtleb alati kõigepealt oma lähedaste peale, üritades neile luua võimalikult mugavad tingimused. Ta on partnerina tähelepaneli ja tundlik. Mõnikord võib ärrituda ja skandaale tekitada. Eriti siis, kui tema lähedased keelduvad tema sõna kuulamast. Hobuse aastal sündinud Sõnn on sündinud juhtima, ta ei oska alluda, ta kaitseb tuliselt oma vaatenurka. Ta ei oska küll komplimente teha ja teisi kiita, ent on täiesti pühendunud oma lähedastele.




Töö

Hobuse aastal sündinud Sõnn on töökas. Ta sobib iga ameti peale, edu võiks ta saavutada igal pool. Tavaliselt valib ta eriala vastavalt sellele, millised on tema huvialad. Samuti omab tema jaoks tähtsust ka palk. Talle ei meeldi raisata oma energiat. Ta tahab oma andekust ellu rakendada nii palju, kui võimalik. Ta on tugev ja vastupidav inimene, kes ei karda tööd. Ta võib teha ka füüsilist tööd ent tahab, et tal oleks head väljavaated karjääri tegemiseks. Ta on ambitsioonikas ent võib leppida ka vähemaga.

Hobuse aastal sündinud Sõnn paistab silma oma ettevaatlikkuse ja reserveeritud olemise poolest. Väga harva satub ta ummikusse. Ta ei hoia kohustustest eemale, ta teab, kuidas eesmärke paika panna. Ta teab, mida igas olukorras teha tuleb, tal on alati varuplaan olemas. Temast saaks väga hea organisaator või juht. Ta mitte ainult ei juhi teiste tööd, vaid saab oma töötajatega ka sõbraks. Ta saab kõigiga hästi läbi, välja arvatud nendel puhkudel, kui ta peaks ärrituma. 


Kommentaare ei ole