{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks vanaema soovib, et emadepäeval neid ära ei unustataks, sest ka nemad on emad

  foto :pexels / Juan Pablo   Üks vanaema tuletab TikToki ...

 

foto :pexels / Juan Pablo

 

Üks vanaema tuletab TikToki platvormil meelde, et emadepäev ei ole ainult noorte emade päev!

TikToki platvormil avaldab üks vanaema meelehärmi sellepärast, et kogu aeg räägitakse üksnes emadest, unustades vanaemad täiesti ära. Ta ütleb, et ta näeb TikTokis üksnes videosid noortest emadest, kes kuulutavad emadepäeva ainult endale kuuluvaks päevaks, eirates täiesti vanaemasid ja ämmasid emadepäeval. Nad ütlevad, et see on üksnes noorte emade päev. Ja vanaemadel ei jää muud üle, kui jääda varju ja lasta noortel elada. 

 

 


@bibalubenski #moms #momsoftiktok #mothersday #over40 #over50 #fyp ♬ original sound - Biba Lubenski



Ema ollakse alati, hoolimata vanusest

Ehkki ta ütleb, et ta täiesti mõistab ja saab aru noorte emade seisukohast - sest ta on ka ise olnud noor kolme lapse ema - siis ta tuletab noortele meelde, et ta on ikkagi veel ema ja ta hoolitseb ikka veel oma laste eest ehkki mitte nii nagu ta seda vanasti tegi. 

"Jah, ma tean, te olete praegu väsinud, peate mähkmeid vahetama ja hoolitsete oma laste eest kogu aeg. Aga me jääme ikka emadeks. Emaks olemine ei lõppe kunagi. Ka siis, kui teie lapsed on juba suureks kasvanud, muretsete te ikka nende pärast. Küll te näete, kui olete vanemaks saanud. Jah, te saate sellest siis aru, kui teie lapsed on suureks kasvanud. Siis ei pea te enam mähkmeid vahetama, aga olete ema ikkagi."


Tuhanded TikTok kasutajad kommenteerisid seda videot, enamik neist ei jaga selle vanaema arvamust.


Kommentaare ei ole