{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Kaalud

     Koera aastal sündinud Kaalud on ääretult heatahtlikud ja sümpaatsed inimesed, kes on valmis ohverdama oma isikliku heao...

 


 

 Koera aastal sündinud Kaalud on ääretult heatahtlikud ja sümpaatsed inimesed, kes on valmis ohverdama oma isikliku heaolu teiste jaoks. Oma probleemidest ei armasta nad rääkida ent lähedaste jaoks leiavad nad alati aega. Koera aastal sündinud Kaalud on sündinud diplomaadid : nad on alati valmis mööndusi ja järeleandmisi tegema. Nad on intelligentsed, viisakad ja teiste vastu tähelepanelikud. Nad leiavad alati võimaluse, kuidas leida teistega ühist keelt ja suudavad lepitada omavahel ära ka kõige vihasemaid vanelasi. Nad otsivad tasakaalu ja harmooniat. Mõnikord võivad nad käituda aga täiesti ootamatult ja ettearvamatult. 

Koera aastal sündinud Kaalud on heatahtlikud inimesed, teiste vastu alati aupaklikud ja viisakad. Nad ei topi oma nina teiste asjadesse, nad ei ole taktitundetud ega ebaviisakad. Nad ei sekku asjadesse, mis neisse ei puutu. Nad on ausad ja erapooletud inimesed. Koera aastal sündinud Kaalud on aga nõudlikud nii iseenda, kui teiste vastu - nad ei kannata salakavalust ja reetmist. Samal ajal on nad täiesti omakasupüüdmatud : alati valmis teisi aitama ja toetama ning seda olenemata olukorrast. Hoolimata oma tarkusest ja diskreetsusest võib ta sattuda ebameeldivatesse olukordadesse ja saada petta. Ent tänu Koera sihikindlusele ja järjepidevusele tuleb ta igast olukorrast väärikalt välja. 

 

 

Koera aastal sündinud Kaalud oskavad aga ohu ära tunda ka siis, kui miski sellele ei viita. Nad usaldavad ainult iseennast ja eelistavad töötada üksi. Ent selles märgis sündinud inimene armastab palju suhelda ja leiab teistega ruttu ühise keele. Tänu sellele on ta igati meeldiv inimene. Koera aastal sündinud Kaalude esindaja teab, kuidas igas olukorras käituda. Ta ei ole jonnakas ega kangekaelne ega suru oma tahtmist peale. Vastupidi, temaga on väga meeldiv suhelda. Mõnikord liiga põhimõttekindel. Ta ei kannata valetamist ja petmist ning võitleb halastamatult kurjuse ja ebaõigluse vastu.

Koera aastal sündinud Kaalude esindaja on praktilise mõtlemisega inimene, kes ei ole harjunud raha kulutama. Ta planeerib korralikult ette kõik oma kulud. Ta võib leppida ka vähesega. Ta on ääretult väärikas inimene, kes austab teiste soove. Ta on valmis lähedaste heaks suuri ohvreid tooma. Ta ei hakka kunagi tegema midagi, mis käib üle tema võimete. Mõnikord võib ta hakata iseendas ja oma võimetes liiga palju kahtlema. Mõnikord ülehindab ta jällegi oma võimeid. Ta vajab inimesi, kes oskavad talle head nõu anda. 

 

 


Armastus

Koera aastal sündinud Kaalude esindaja on väga atraktiivne ja meeldiv inimene, kellega on tore suhelda. Ta on alati kõikide tähelepanu keskmes. Ta on alati väärikas ja viisakas. Ta hindab kõrgelt oma vabadust. Partnerina võib ta muutuda kangekaelseks ja jonnakaks. Ta otsib usaldusväärset ja lojaalset partnerit, ta ei taha raisata oma aega juhusuhete peale.

Koera aastal sündinud Kaalude esindaja otsib harmoonilist suhet. Ta tahab hoiduda nii palju, kui võimalik konflikte ja vaidlusi ning tahab oma kaaslasega hästi läbi saada. Tema jaoks on palju tähtsam hingeline side, kui materiaalne jõukus. Oma partneri vastu on ta tähelepanelik ja hooliv ent ootab ka vastu sama. Koera aastal sündinud Kaalude esindaja on väga hea lapsevanem. Ta on valmis järeleandmisi tegema. Temaga on võimalik kõigest rääkida. Ent ta ei lase oma tunnetega mängida ega salli armukadeduse stseene.

 

 


Töö

Koera aastal sündinud Kaalude esindaja elus on töö tähtsal kohal ent ei ole tema elu mõte. Ta võib teha hiilgavat karjääri, ta on andekas ja osav. Pühendunud, aus ja väärikas. Koera aastal sündinud Kaalude esindaja oskab rahaga majandada, selle tõttu sobiks ta hästi finantsiga seotud valdkondadesse. Ta võib teha tööd ka madalama palga eest, kui ta näeb, et ta tööl on head tuleviku väljavaated. Usaldusväärse partneriga võib ta luua ka oma ettevõtte.

Koera aastal sündinud Kaalude esindaja võib mõnikord hakata kahtlema selles, kas tema töö on ikka teistele kasulik ja vajalik. Ta vajab tugevaid toetajaid, kes teda sellisel puhul aitaksid. Talle ei meeldi, kui tema tööd kritiseeritakse. Kolleegide toetusel võib ta jõuda kaugele ja teha suuri asju. Koera aastal sündinud Kaalude esindaja ei hakka ambitsioonikaid plaane tegema. Kõige tähtsam on tema jaoks leida oma kutsumus ja mitte hästi tasuv töökoht.

Kommentaare ei ole