{ads}

HIDE

Viimased

latest

Soovitused meestele, kuidas riietuda peale 50ndaid eluaastaid

    foto : unsplash / Heng Films      Sa võid küll olla hin...

 

 

foto : unsplash / Heng Films

 

 

 Sa võid küll olla hingelt noor, kui sa aga kannad riideid, mis teevad sind vanemaks, ei ole sellest mingit kasu. 


1. Kanna riideid, mis sobivad sinu kehakujuga

Teksad ei tohiks olla liiga kitsad ega liiga laiad, kindlasti ära pane jalga ka liibuvaid pükse. Selleks, et leida endale õiged püksid, tuleb proovida erinevaid mudeleid ja erinevaid stiile, kuni sa leiad selle, mis sinule kõige paremini sobib. 


2. Tossud jäägu ainult trenni tegemiseks

Isegi kui neid on mugav kanda, kui sa tahad olla elegantne, siis peale 50. eluaastaid muudavad isegi kõige moekamad tossud sind ainult naeruväärsemaks, olles vastuolus sinu vanusega. Hoia tossud spordi tegemise jaoks ja jäta see noorematele. Selle asemel kanna täisnahast ja stiilseid vaba aja jalanõusid. Mokassiinid ja paelteta disainerkingad on väga hea valik suvel kandmiseks, muutes meest stiilsemaks. Kanna korralikke ja traditsioonilisi riideid. 

 

 


3. Smart casual ehk kõik, mis on elegantsem, kui dressid aga mitte nii ametlik, kui ülikond

Kes ei tahaks noorem välja näha? Nooremad inimesed kannavad aga erksavärvilisi rõivaid. Selle asemel, et kanda mustriga särke, tuleks valida klassikalisemaid toone : tumesinine, tumehall või siis metsaroheline, mis sobivad selles vanuses meesterahvale palju paremini. Jälgi samuti, et su riided värvi poolest kokku sobivad, sest isegi kandes vabaajarõivaid, on tähtis see, et sa näed välja šikk ja elegantne: kanna triiksärki aga jäta paar nööpi lahti või siis teine hea idee on kanda valge särgi peal tumesinist kampsunit, millega sobib hästi kokku näiteks klassikaline beež mantel.

 

 

 

4. Eelista kvaliteeti kvantiteedile

Sellesse vanusesse jõudes on sul ilmselt lapsed juba suured ja sa ei pea enam vaatama, kuidas raha kokku hoida riiete pealt. Sellepärast investeeri kvaliteetsetesse ja heast materialist rõivastesse, mida sa võid kanda aastaid. Kui sa oled leidnud oma stiili ja tead, mis sulle sobi, siis vali rõivad, mida sa meelsasti kannaksid. Naistele meeldivad mehed, kes kannavad kampsunit, seega varu endale garderoobi paar kaÅ¡miirist ja  meriinolõngast kampsunit, mida saab edukalt kanda tavalise valge särgi või triiksärgi peal.  Ära ei maksa unustada ka aksessuaare : moekad päikeseprillid ja käekell muudavad mehe Å¡ikiks. Sa ei pea riietuma ennast kõrgmoe järgi, piisab, kui su garderoobis on paar kvaliteetset riideeset, et sa näeksid välja palju soliidsem. 

 

5. Ära unusta juukseid ja habet

Ãœkskõik, kui kalleid riideid sa ka ei kanna, kui su juuksed on sassis ja habe ajamata, pole sellest mingit kasu. Mine juuksurisse! Ja motiveeri ennast natuke rohkem, hoolitse enda eest paremini.  

Kommentaare ei ole