{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem selle tähemärgi esindaja jaoks

foto : unsplash / Tim Mossholder      Praegu on käimas aast...

foto : unsplash / Tim Mossholder

 

 

 Praegu on käimas aasta kõige tähtsam aeg. Selle aasta maikuus on planeetide seis väga soodne, et toob kaasa paljudele head õnne ja kordaminekuid. Kõik astroloogid on ühel nõul selles suhtes, et praegu on kõige õigem aeg, et olla ettevõtlikum ning viia oma unistused ellu. Võib-olla ei tule nii häid võimalusi veel niipea. Asjad peaksid võtma konkreetsema suuna. Kui kõik praegu tunnevad uut ja inspireerivat energiat, siis tundub, et ühe tähemärgi esindajal on raske teistega sammu pidada. Ei saa öelda, et ta oleks just teistest aeglasem, pigem on asi hoopis selles, et tal võib tekkida tunne nagu väljuks olukord tema elus kontrolli alt. Talle meeldib rahulik ja vaikne elu, selline tormamine ei tekitab temas hoopis stressi. Selle tõttu ei tulegi järgmine nädal tema jaoks just kõige parem. 


Järgmine nädal võib tulla keeruline selle tähemärgi esindaja jaoks

 

 

NEITSI

Neitsi teab, kuidas oma elu organiseerida ent mõnikord juhtub, et ka tema ei suuda kõike ette näha. Planeetide energia innustab teda mugavustsoonist välja tulema ja avastada uusi võimalusi, see võib tekitada Neitsis aga suurt segadust. Ta ei tea enam, mis teda ees ootab. Tal on raske niimoodi edasi liikuda teadmata, millises suunas liikuda. Planeetide seis ei ole Neitsi jaoks praegusel hetkel kõige parem. Saturn on tema märgiga vastasseisus, see on põhjuseks, miks Neitsi tunneb nii suurt väsimust. See paneb teda ka kõike liiga palju analüüsima. Ta hakkab mõtlema, kuidas oleks kõige parem tegutseda ent mõteldes liiga palju, kannatavad kõige selle all tema närvid. 

 

 


Miks Neitsi ei tohi lootust kaotada? 

Neitsi peab järgmisel nädalal võtma lihtsalt rahulikult ja keskenduma rohkem sellele, mis on tema elus hästi. Hoolimata sellest, et sündmused võivad hakata arenema liiga ruttu ja ta peab kogu aeg sekkuma, võib ka juhtuda, et järgmine nädal talle toredaid üllatusi kaasa toob. Seda aga tingimusel, et ta jääb avatuks kõikidele võimalustele. Mitmed planeedid, mis hetkel Maamärkides viibivad, saadavad Neitsile tegelikult head energiat. Et Saturni (korra- ja reeglite planeet) negatiivset mõjust pääseda, võib Neitsi kindel olla Veenuse (armastuse planeet), Päikese (eluenergia) ja Jupiteri ning Uraani toetusele. Mida see tähendab? Et tegelikult ei olegi kõik nii halvas seisus nagu paistab. 

Hoolimata sellest suurest kosmilisest virr-varrist, ei tohi Neitsi lootust kaotada. Ta peab võtma rahulikult, kui tahab taas kontrolli oma kätte saada. Planeedid aitavad tal järgmisel nädalal paremini oma soove mõista ja aru saada sellest, mida ta tegelikult tahab. Võib-olla on see hoopis võimaluseks, et teha algust mõne uue projektiga, mis on talle südamelähedane?

Kommentaare ei ole