{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Täna siseneb Jupiter Kaksikute märki, see aga tähendab, et mitmed head võimalused on avanemas sinu jaoks. Jupiter Kaksi...


 

 

 Täna siseneb Jupiter Kaksikute märki, see aga tähendab, et mitmed head võimalused on avanemas sinu jaoks. Jupiter Kaksikutes peaks sulle ka rahaõnne kaasa tooma.


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaksid sa olema oma eluga üsna rahul praegusel hetkel, sest Veenus ise muudab su suhet paremaks ja lähedasemaks, tuues igasse päeva natuke üllatusi. Kui sa oled aga vallaline, siis ava silmad ja ära maga oma suurt armastust maha. 

 

Raha

Kui sul on vaja leida vahendeid ühe suurema plaani ellu viimiseks, peaksid head võimalused tekkima, mis aitavad sul saada seda, mida sa vajad.

 

Tervis

Ära söö nii palju, sest toit ei aita sul tuju parandada, selleks on ka teisi vahendeid. Tee näiteks sporti või mine välja jalutama. 

 

 

 

Töö

Kui sa oled sooviksid paremat töökohta leida, siis loe töökuulutusi täna!

 

Pere

Sa tahaksid, et kõik su pereliikmed ja sugulased saaksid omavahel läbi aga ometi on alati miski, mis rikub kõik ära ja sa ei tea, kuidas seda probleemi lahendada. 

 

Suhted

Vali paremini, kellega sa suhtled ja kellele sa oma eraelust räägid. Kõik inimesed, kes sulle naeratavad, ei ole sinu sõbrad. 

 

Väike nõuanne: vii oma plaanid ellu ja ära ainult unista



Kommentaare ei ole