{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Sinu planeet Jupiter siseneb täna Kaksikute märki, jäädes sinu märgi vastu. Kuidas ka ei ole, sinule peaks see head õnn...


 

 

 Sinu planeet Jupiter siseneb täna Kaksikute märki, jäädes sinu märgi vastu. Kuidas ka ei ole, sinule peaks see head õnne kaasa tooma. 


Armastus

Tänu Veenusele peaks sind ees ootama üsna hea ja rahulik päev, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Sa tunned suuremat rõõmu väikestest asjadest oma elus ega lase end heidutada kõigest muust. 

 

Raha

Kõik läheb hästi, kui sa organiseerid oma rahaasju paremini ja mõtled enne, kui sa midagi ostad. Investeerimiseks ei ole praegu kõige parem aeg.

 

Tervis

Tänu Marsi harmoonilisele aspektile peaksid sa tundma end paremini, kui viimasel ajal. Pinged ja stress peaksid tasapisi kaduma.  

 

 

 

Töö

Praegusel hetkel mõtled sa ainult selle peale, kuidas oma plaane ellu viia ja kõik muu ei loe. See on iseenesest väga hea, ära sea endale ainult liiga suuri ja kõrgeid eesmärke. 

 

Pere

Kõik peaks hästi minema. Suhe lähedastega peaks olema hea. 

 

Suhted

Üks su sõpradest võib sulle täna helistada, tal on vaja nõuannet. Ära unusta võtta aega, et ta ära kuulata ja aidata nii jõu, kui nõuga.

 

Väike nõuanne: mine oma eluga edasi, mitte tagasi



Kommentaare ei ole