{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis on see, mis muudab inimese meeldivaks ja sümpaatseks?

foto : pexels / Labonheure      See, mis muudab ühe inimese...

foto : pexels / Labonheure

 

 

 See, mis muudab ühe inimese teise silmis sümpaatseks, on üsna subjektiivne. Mida me tegelikult teistelt ootame ja mis on see, mis meile teiste inimeste juures meeldib? Spetsialistide sõnul muudavad aga inimest sümpaatsemaks järgmised isikuomadused, millega ei maksa ainult liiale minna. Sest see on hea, kui sa tahad kellelegi meeldida, aga kindlasti ei tohiks seda teha ükskõik millise hinnaga. Ole autentne ja ära salga iseennast ära selleks, et kellelegi meeldida. 


Millised omadused muudavad inimesed meeldivamaks? 

Optimism

Inimene, kes on rahul sellega, mis tal juba on ega ihka midagi suurt, tunneb end hästi just sellisena nagu ta on ja näitab ka teistele eeskuju, kuidas paremini oma elu hinnata. Elurõõm, soov teiste tuju tõsta ja enda hea tuju on need omadused, mis muudavad iga inimest meeldivamaks teiste silmis. 


Empaatia

Empaatilised inimesed pakuvad teistele emotsionaalset tuge. Nad ei ole nii palju keskendunud iseendale ja mõtlevad selle peale, millist mõju nende teod ja sõnad võivad avaldada. Nad oskavad kuulata teisi ja teavad, kuidas nende teod ja sõnad mõjuvad. Nad on teadlikud sellest, et nad võivad oma sõnadega teha haiget või siis toetada ja teha kedagi õnnelikuks.

 

 


Heatahtlikkus

Heatahtlikkus on seotud empaatiaga, sest need kaks käivad käsikäes. Heatahtlik inimene näitab läbi oma tegude teisele, et teine inimene eksisteerib tema silmis ja on tähtis. 

 

Avatud meel

Inimene võib olla empaatiline ja heatahtlik ent paraku ei tähenda see veel, et ta oleks ka avatud meelega. Avatud meelega inimene võtab teisi sellisena nagu nad on. 

 

Autentsus

Olla autentne tähendab olla teiste vastu siiras. Ka see võib meid muuta sümpaatsemateks teiste silmis. Ent see tähendab samuti seda, et sa ei karda väljendada oma tundeid ja panna paika ka vajalikke piire. Autentne tuleb olla selleks, et olla meeldivam ent samuti selleks, et iseennast rohkem austada, sest ükski normaalne suhe ei saa toimida, kui puudub austus iseenda ja teise vastu. 

 

Samas ei maksa ära unustada, et liiga sümpaatne inimene võib varjata oma tõelisi kavatsusi ja olla omakasupüüdlik või tegutseda kommertslikel või sentimentaalsetel eesmärkidel. Inimesed, kes on olnud toksilistes suhetes, räägivad tihti, et alguses oli nende partner väga meeldiv inimene. Seega, kui inimene pakub üle, tuleb olla valvel ja kuulata oma sisemist häält. 



Kommentaare ei ole