{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised märgid viitavad sellele, et naine petab oma meest

  foto : unsplash / Michiel Annaert   Millised märgid viitav...

 

foto : unsplash / Michiel Annaert

 

Millised märgid viitavad sellele, et naine petab oma meest? 


1. Telefon

Kui sa märkad, et korraga muutub telefon talle nii tähtsaks, et ta ilma telefonita isegi vannituppa ei lähe, siis on asi kahtlane. Ta teeb kõik, et sa ei näeks, mida ta loeb või kirjutab, ta on hakanud rohkem silma peal hoidma oma telefonil, et keegi ei saaks juhuslikult peale sattuda ja näha midagi, mis pole teistele mõeldud. Kui telefon heliseb, ei suuda ta oma rõõmu varjata ja läheb teise tuppa rääkima. Sõnumeid lugedes teeb ta nagu poleks midagi olnud. Ja kustutab seejärel sõnumid otsekohe. Ära siiski mine ta telefoni nuhkima, sa näitad ainult sellega, et sa teda ei usalda. Ära tee midagi, mis võiks teie suhet ära rikkuda. 


2. Ta on hakanud rohkem enda eest hoolitsema

Korraga on ta hakanud erilise hoolega valima, mida ta kannab. Ta ei lähe kunagi enam niisama hoolitsemata uksest välja. Ta on palju muutunud. Kui enne võid ta olla vabalt dressides, nüüd aga on hakanud seksikat pesu kandma, on see märk sellest, et tal on kõrvalsuhe või vähemalt silmarõõm. 


3. Huvipuudus sinu vastu

Te elate küll koos aga sa tunned, et te ei ole enam lähedased, ta on kogu aeg kusagil eemal ja hõivatud. Varem rääkis ta sulle oma käikudest ja tegemistest, nüüd ei ole tal aegagi, et sinuga rääkida ja on näha, et see teda ei huvita. Sinu probleemid ka teda ei huvita, vastupidi, sa näed hästi, et sa tüütad teda ja ta ei jõua ära oodata, kuni sa lõpetad ja ta rahule jätad. Ilmselgelt tahab ta mujale minna, sest sina ei huvita teda. 

 

 


4. Teil ei ole enam vahekordi

Aja möödudes teeb rutiin muidugi oma töö. Ja libiido muutub. Aga täielik ükskõiksus on märk millestki muust. Ja see võib olla märk sellest, et su naisel on kõrvalsuhe. Kuna ta ei ole sinuga rahul, on ta otsustanud võtta endale armukese. 


5. Te ei suhtle enam üldse

Naised armastavad palju rääkida ja lobiseda. Nad võivad rääkida väiksemate pisiasjadeni kõigest, mida nad nägid ja kuulsid. Kui naine on aga korraga jäänud vait, kui ta enam ei räägi ja kui ta vastab sinu küsimustele umbmääraselt, on midagi valesti. 


6. Muutused päevaplaanides

Kui ta on kogu aeg jõudnud koju samal ajal, nüüd aga korraga jõuab kohale tund või paar hiljem, võib see olla märk, et tal on kõrvalsuhe. Kui nädalavahetustel on tekkinud liiga palju sõbrannadega väljaskäimisi ja sugulastega koosolemisi, siis ka see on kummaline juhul, kui enne ta elas palju rahulikumat elu. 


7. Ta võtab asju palju isiklikumalt

Ta ärritub palju rohkem. Läheb põlema tühiste asjade pärast. Ta nagu otsib põhjust vaidlemiseks, et sa aru saaksid, et teie suhe lihtsalt ei toimi, et te ei sobi omavahel. Ta ilmselt süüdistab sind oma südamepõhjas selles, et tal on keegi, kes saab temast paremini aru. Sina oled ja süüdi tema arust selles, et ta sind petab. Vähemalt nii ta arvab. Ta teeb kõik, et teie suhet ära rikkuda. 

 

 


8. Korraga on teda sinu päevaplaanid hakanud huvitama

Ta tahab teada, mis kell sa kuskil oled. Mis kell sa koju jõuad, mis kell sa trenni lähed jne. Mis kell sul koosolekud on. Nii saab ta oma tegemisi sinu järgi sättida. Kui ta teab, et sul on õhtul tegemist, saab ta seda aega enda jaoks ära kasutada. 


9. Ta ei taha, et sa teda puudutad

Ta ei taha enam üldse, et sa teda puudutad, ta ei talu sinu lähedust ega puudutusi. Ta ei vasta su kallistustele, ta läheb varem või hiljem magama, et sul mingeid mõtteid ei tekiks. Ta on eemalolev. 


10. Korraga ei saa sa teda enam kätte alati, kui vaja

Võib muidugi juhtuda, et ta on tähtsal koosolekul ja ei saa vastata. Kui selline asi aga kordub ja muutub harjumuseks, on see märk kõrvalsuhtest. Ja kui tal on hiljem raske sulle selgitada, kus ta oli ja mis ta tegi sellel ajal, kui sa helistad, on see väga kahtlane. 


11. Ta on hakanud vähem suhtlema sinu sõpradega

Ja ta hoiab ka oma sõpru sinust eemal. Sest naiste puhul on kindel see, et sõbrannad saavad enne sind kõike teada. Meeste puhul see nii ei ole. Mehed tavaliselt ei hakka oma truudusemurdmisest rääkima ka parimatele sõpradele. Naine räägib aga kõik oma sõbrannadele. Ja sellepärast teeb ta kõik, et sa tema sõbrannadega enam kokku ei saaks. 


12. Sa tunned, et ta on vihane sinu peale millegi pärast

Ta teeb kõik, et te enam omavahel läbi ei saaks ja kogu aeg vaidleksite. Teie omavahelises suhtes on pinged ja liiga palju arusaamatusi mitte millegi pärast. 


Kõik need märgid viitavad võimalikule kõrvalsuhtele, ühest märgist siiski üksi ei piisa selleks, et naist truudusetuses süüdistada. Kui neid märke on juba mitu, on asi kahtlasem. Sellisel juhul on targem naisega rääkida nagu kaks täiskasvanut inimest ja lahendada omavahelised probleemid ära. Ja kui su kahtlustel peakski tõepõhi all olema, siis on sul võimalus kas naisele andeks anda või minna lahku.

 

Kommentaare ei ole