{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas põletada 270 kalorit rohkem iga päev ilma suuremate pingutusteta

    foto : unsplash / Elena Laye      Muuda oma ainevahetus...

 

 

foto : unsplash / Elena Laye

 

 

 Muuda oma ainevahetuse tööd kiiremaks ja kaota kaalu ilma söömist piiramata ja sporti tegemata. 

Selleks, et liigsetest kilodest vabaneda, katsume me leida kõige paremaid võimalusi, mis aitavad muuta ainevahetuse tööd kiiremaks. 

Ainevahetus on keha keemiliste protsesside kogumik, teiste sõnadega mootor, mis muudab kõik, mis sa talle annad, energiaks. Ainevahetuse kiirus sõltub aga igast inimesest endast. Hoolimata sellest, et see võib olla pärilik, on võimalik muuta lihtsate nippida läbi oma ainevahetust ka kiiremaks. 

Keha energiakulu mõjutavad ka teised tegurid peale liikumise ja toitumise. Magamisel on väga tähtis roll ainevahetuse reguleerimise juures. Unepuudus mõjutab söögiisu reguleerivate hormoonide tootmist, tõstes söögiisu ning tekitades isu soolase ja rasvase toidu järele. Inimene peaks magama iga öö vähemalt 7-8 tundi. 

 

 

Et ainevahetust kiiremaks muuta, katsu kinni pidada järgmistest soovitustest :

Söö rohkem toite, mis sisaldavad rohkelt kiudaineid, lahjat valku ja täisteravilju. Selliste toitude söömine paneb keha rohkem kaloreid põletama seedimise ajal. 

Söö rohkem toite, mis sisaldavad kasulikke oomaga-3 rasvaineid : rasvane kala, pähklid ja seemned, mis aitavad reguleerida ainevahetust, parandades samal ajal südame tervist.

Joo iga päev piisavalt vett, et aidata kehal mürkaineid väljutada ning parandada ainevahetuse tööd. 

Ära söö korraga liiga palju, söö vähem ja rohkem. See aitab kehal paremini seedida.

Söö vähemalt 2 tundi enne magama heitmist ja mine magama tund aega varem, nii põletab su keha 270 kalorit rohkem ja sa tunned ennast paremini.

Kommentaare ei ole