{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige paremad harjutused, mis aitavad käsivarte lõtvumise vastu peale 50. eluaastaid (või varem)

      Foto : unsplash / Yulissa Tagle  See lihtsalt on nii, ...

 

 

 

Foto : unsplash / Yulissa Tagle

 See lihtsalt on nii, et teatud vanuses hakkavad käsivarred lotendama... Aga see ei pea tingimata nii minema. Sest isegi peale 50. eluaastaid on täiesti võimalik saada oma käsivarred ilusti trimmi.


Kuidas saada käsivarsi vormi : kõige paremad harjutused

Regulaarse harjutamise korral võid sa tulemusi näha juba paari nädala pärast. 


Kätetõsted hantlitega

Selle harjutuse sooritamiseks läheb sul vaja hantleid. Lähteasend: seisa püsti, hoides selga sirgelt, jalad puusade laiuselt ja käed vastu keha. Hoides mõlemas käes hantlit, tõsta käed sirgelt ettepoole kuni õlgade kõrgusele ja seejärel langeta aeglaselt tagasi küljele. Korda 20 korda.

 

 


Käte painutused raskusega

Seisa sirgelt, käed vastu külgi, hantlid käes. Keera üks peopesa ülespoole ja painuta käsi küünarnükist ning puuduta käega õlga. Seejärel soorita sama teie käega ja ära unusta, et selle harjutuse juures on tähtis, et ainult käsi ja küünarnukk liiguvad, ülejäänud keha ei tohi liikuda. 


Käte sirutused

Seisa püsti, selg sirgelt, tõsta seekord käed üles pea kohale, hoides mõlemas käes raskust. Seejärel painuta käsivarsi nii, et raskus jääks pea taha ja seejärel langeta käed algasendisse.

 

 


Teadmiseks: kui sul hantleid kodus ei ole, siis ära muretse, kasuta selle asemel veepudelit. Neid harjutusi võid sa aga sooritada igal pool ja iga kell! 

Selleks, et rohkem kasu saada, kontrolli oma liigutusi paremini. Hoia selga sirgelt ja ära tee liiga järske liigutusi. Samuti on tähtis hingata harjutuste rütmis.

Ehkki sinu eesmärk on saada oma lodevaid käsivarsi trimmi, siis samuti on hea treenida ka kõiki teisi lihaseid. Ja selle jaoks on väga hea kepikõnd, ujumine, tantsimine või siis jooga, mis aitavad sul saada heasse vormi ning on tervisele kasulikud.


 

Kommentaare ei ole