{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sina selle pildi peal näed, võib viidata sellele, millisena teised sind näevad

     See, mida sina selle pildi peal näed, võib anda aimu sellest, kuidas teised sind näevad. Testi tulemused võivad sind ennast ka ü...

 

 

 See, mida sina selle pildi peal näed, võib anda aimu sellest, kuidas teised sind näevad. Testi tulemused võivad sind ennast ka üllatada, andes sulle objektiivse ülevaate sinu enda isiksusest. Testi tegemiseks piisab vaadata pilti mõne sekundi jooksul ja vaadata, mis sulle kõige esimesena silma jääb : kas jänes või part? Seejärel loe vastuseid. 

 


 


 

PART

Kui sa nägid kõige esimesena parti selle pildi peal, tähendab see seda, et sa oled väga andekas inimene, eriti töö juures. See omadus ilmselt iseloomustabki sind kõige rohkem, sest sellega seostatakse sind kõige rohkem. Oma andekust oled sa ära kasutanud nii töö juures, kui eraelus. 

Töö juures peetakse sinust väga lugu, sa oled pädev ja kohusetundlik töötaja. Sa oled mitmekülgne inimene, kellel on laiad teadmised erinevate valdkondade kohta. Sulle meeldib su amet ja töö, mida sa teed. Sul on alati mõni anekdoot varvast võtta, mis seostub mõne töö juures aset leidnud sündmusega. Sinu töö on kogu sinu elu, ilma milleta sa ei kujutakski end ette ja sul ei tuleks mõttessegi hakata ametit vahetama. 

Sa oled kohusetundlik ja distsiplineeritud kõikides oma ettevõtmistes. Sa pead kinni reeglitest ja seadustest. Sa ei mõista inimesi, kes külvavad enda ümber segadust ja korratust, katsudes oma seadusi maksma panna. Eriti siis, kui sul tuleb selliste inimestega koostööd teha. Sa ei talu ka ebaõiglust. Sa oled alati valmis kaitsma neid, keda taga kiusatakse. Sul on suur süda, sa ei raiska oma aega teistest halva rääkimise ja kuulujuttude levitamise peale. Kui keegi peaks vestluse juhtima selliste teemade peale, suunad sa jutu kohe mujale.

 

 

 

Sa oled perfektsionist ja võid tunduda range nii iseenda, kui teiste vastu aga tegelikult pole sul konstruktiivse kriitika vastu midagi, tingimusel, et see aitab sul järgmine kord veelgi paremini oma tööd teha. Esmapilgul võid sa sa äratada aukartust, sest sa oled väga enesekindel. Sinust peetakse lugu, sest sul lihtsalt on kord juba selline isiksus. Sa võtad tavaliselt juhtimise üle ilma, et keegi sulle midagi ütlema peaks. Sina oled see, kes ütleb, mida keegi tegema peab ja mida sa teistelt ootad. Harva küsid sa teiste arvamust, sest sul on oma kindel nägemus asjadest juba olemas. 

Sa oled autoritaarne inimene, kes siiski muretseb palju teiste heaolu pärast. Sa võid olla mõistev ja hooliv ning tolerantne. Sinu elu mõte seisneb aga suures osas sinu töös. Töö on see, mis pakub sulle tõelist rahulolu. Kõik muu on teisejärguline ja su lähedased on sulle juba korduvalt selle kohta märkuseid teinud. 


JÄNES

Kui sa nägid kõigepealt jänest selle pildi peal, tähendab see, et sind hinnatakse väga. Sa oled tore ja sümpaatne inimene, kellel on suur tutvusringkond. Sinu ümber on mingi positiivne aura, tundub nagu sinu elus ei olegi probleeme, vähemalt ei lase sa neist ennast mõjutada. Ja nagu näha, leiavad su probleemid varem või hiljem lahenduse. Kõige rohkem iseloomustab sind ilmselt headus ja lahkus. Ent kellelegi ei tule mõttessegi sind ära kasutada.

 

 

 

Sa oled tark inimene, sind austatakse ja armastatakse. Sa oskad jääda rahulikuks igas olukorras, keegi ei ole sind veel näinud ärritumas. Sa leiad alati mingi lahenduse, kui asjad ei lähe nii nagu plaanitud. Sa oled ja jääd teiste vastu lahkeks, sõltumata olukorrast. Sa ei lase mitte millelgi mõjutada oma sisemist rahu. Sa oled üle kõigest, mis võiks rikkuda sinu hingerahu ja teha sulle halba. 

Sa oled väga hea nõuandja. Isegi, kui mõnikord ütled sa midagi, mis võib teisele haiget teha, teavad su lähedased, et sa kunagi ei tee meelega mitte kellelegi haiget. Sa oled nagu päike, mis soojendab ja annab valgust. Sinu heatahtlikkus ja lahkus on nii kallihinnalised su lähedaste jaoks. Sa kaitsed oma lähedasi ja toetad neid alati vajaduse korral. Sa ei ole autoritaarne ega sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. 

Sulle meeldib hoolitseda nende eest, kes on sulle kallid, paljud tahaksid lugeda end sinu sõprade hulka. Üldiselt seod sa end nendega, kes sulle sarnanevad, kes on positiivse ellusuhtumisega ja optimistlikud. Sa hoiad eemale pessimistidest ja negatiivsetest inimestest. Inimesed tulevad ise sinu juurde, et rääkida oma muredest ja rõõmudest, küsida sinu arvamust ühe ja teise asja kohta jne.

Kommentaare ei ole